For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Kvartalet IV. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Interaktivt solstudie Kvartalet IV

Beskrivelse

Leiligheten H4203

Arealeffektiv, smart 2-roms med balkong

Leiligheten ligger i andre etasje og har inngang fra felles gang med heis til entré med plass til garderobeskap, eller skyvedørsgarderobe, her kan du enkelt holde orden. Fra entréen er det inngang til et pent bad/vaskerom. Entréen har også dør inn til stue/kjøkken – et hyggelig oppholdsrom med plass til sofa og et lite spisebord. 

Kjøkkeninnredningen er montert langs én vegg og har alle nødvendige hvitevarer inkludert. Stuen har vindu fra gulv til tak og utgang til balkong. Balkongen oppleves svært privat med hyggelig, grønt utsyn. Soverommet har garderobeplass og adkomst fra stuen via to skyvedører – en meget plassbesparende løsning som gir deg ekstra møbelplass.

Bilder

Om nabolaget

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.