For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visninger

Book visning

Vi har oppsatte visninger i visningsleiligheten vår i Gjerivegen 14 hver onsdag klokken 16-17. Du må melde deg på i forkant av visning, da denne kun blir gjennomført ved påmeldinger.

Dersom onsdager ikke passer for deg kan du ta kontakt med prosjektselger Peder Selmer på telefon 91 61 62 62 for å avtale en bedre tid.
Book visning her
Beskrivelse

Leilighet H4206

Tiltalende 3-roms med stor, sørvestvendt balkong

Leiligheten ligger i andre etasje og har inngang fra felles gang med heis. Du vil oppleve leiligheten som romslig og lys, med gode vindusflater mot sørvest. Stue og kjøkken ligger i åpen løsning og har utgang til balkong. Balkongen har bra solforhold og hyggelig utsyn mot sameiets flotte gårdsrom, så du kan nyte sommerdagene i grønne omgivelser. 

Kjøkkeninnredningen er montert i L-form og har inkluderte hvitevarer. Leiligheten har to soverom med plass til garderobeskap. Spesielt kan hovedsoverommet byr på flere løsninger, alt etter ditt behov. Videre har leiligheten entré med tilliggende, romslig bod så du enkelt kan holde orden.

Bilder
Om nabolaget
  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.