For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Kvartalet IV. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Interaktivt solstudie Kvartalet IV

Beskrivelse

Leilighet H4207

Arealeffektiv, smart 2-roms med sørvestvendt balkong

I andre etasje ligger denne 2-romsen, vendt inn mot sameiets flotte gårdsrom. Leiligheten består av entré, bad, soverom og stue/kjøkken. Den har inngang fra felles gang med heis, til en entré med plass til garderobeskap, eller skyvedørsgarderobe, så du enkelt kan holde orden. 

Fra entréen er det dør inn til et romslig bad på over 5 kvm, med toalett, dusj, servantinnredning og opplegg til vaskemaskin – et fint sted å starte dagen. Soverommet har god plass til garderobeskap og inngang fra stuen via to skyvedører, én på hver side av sengeplassen.

Stuen og kjøkkenet har avlang form, med sofasone nærmest vinduene og plass til spisebord lengst inn ved kjøkkeninnredningen. Innredningen er utstyrt med hvitevarer, så du enkelt kan diske opp med de lekreste retter. Fra stuen er det utgang til en sørvestvendt balkong hvor du kan nyte sommerdagene til fulle.

Bilder

Om nabolaget

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.