For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Kvartalet IV. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Interaktivt solstudie Kvartalet IV

Beskrivelse

Leilighet H4303

Smart 2-roms med usjenert balkong

Leiligheten ligger i tredje etasje og består av entré, bad, soverom og stue/kjøkken. Inngangsdøren slår utover til felles gang og entréen har dermed plass til garderobeskap. Badet har adkomst fra entréen og er utstyrt med dusj, toalett, servantinnredning og opplegg til vaskemaskin.

Stuen og kjøkkenet har arealeffektiv, åpen løsning med plass til både kjøkkenbord og sofa. Kjøkkeninnredningen er montert langs én vegg og har inkluderte hvitevarer. Her er det rom for å briljere på kjøkkenet. 

Du vil oppleve stuen som lys og luftig, her er det vindu fra gulv til tak og utgang til balkong som strekker seg langs hele leilighetens fasade. Balkongen er ca. 7,3 kvm og svært privat med hyggelig, grønt utsyn – en perfekt sommeroase hvor du kan slappe av og nyte sommerdagene. Soverommet har garderobeplass og adkomst fra stuen via to skyvedører.

Bilder

Om nabolaget

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.