For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visninger

Book visning

Vi har oppsatte visninger i visningsleiligheten vår i Gjerivegen 14 hver onsdag klokken 16-17. Du må melde deg på i forkant av visning, da denne kun blir gjennomført ved påmeldinger.

Dersom onsdager ikke passer for deg kan du ta kontakt med prosjektselger Peder Selmer på telefon 91 61 62 62 for å avtale tid.
Book privatvisning

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Kvartalet IV. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Interaktivt solstudie Kvartalet IV

Beskrivelse

Gjennomgående 3-roms med svalgang og balkongLeiligheten ligger i tredje etasje og består av vindfang, gang, to soverom, bad, stue og kjøkken med spiseplass. Leiligheten har inngang til vindfang fra en overbygd svalgang mot sameiets gårdsrom. 

Vindfanget har plass til klesoppheng og skohylle, mens gangen innenfor har garderobenisje som passer perfekt til skyvedørsgarderobe. Det er også garderobeplass på soverommene. Badet er komplett med toalett, dusj, servantinnredning og opplegg for vaskemaskin – et godt sted å starte dagen. 

Stuen og kjøkkenet ligger i åpen og sosial løsning, og du vil oppleve den som lys og luftig med gjennomgående dagslys fra store vinduer. Kjøkkeninnredningen er montert midt i rommet, og skaper naturlig sone til spisestue mot sørøst og tv-stue mot nordvest – et perfekt rom for hverdag og fest. Fra tv-stuen er det utgang til en balkong, hvor du kan slappe av i sommersolen.

Bilder

Om nabolaget

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.