For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visninger

Visninger

Se visninger

Book visning

Vi har oppsatte visninger i visningsleiligheten vår i Gjerivegen 14 hver onsdag klokken 16-17. Du må melde deg på i forkant av visning, da denne kun blir gjennomført ved påmeldinger.

Dersom onsdager ikke passer for deg kan du ta kontakt med prosjektselger Mette Sandersen på telefon 455 02 759 for å avtale tid.
Book privatvisning

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Kvartalet IV. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Interaktivt solstudie Kvartalet IV

Beskrivelse

Lys, tiltalende 4-roms hjørneleilighet med balkongDenne leiligheten har hjørneplassering i tredje etasje, med store vinduer mot både nordvest og nordøst. Her får du tre soverom, bad, stue/kjøkken og entré/gang. I tillegg har leiligheten sportsbod med adkomst like utenfor inngangsdøren, så det er lett å holde orden på f.eks. barnevogner og vinterutstyr. 

Stuen og kjøkkenet danner et sosialt rom for matlaging, måltider og sofahygge. Vinduer mot to retninger gjør rommet ekstra lyst og trivelig. Det er også utgang til balkong hvor du kan nyte sommerdagene i fulle drag. Kjøkkeninnredning er montert i L-form langs to vegger lengst bak i rommet, med god skap-/benkeplass og hvitevarer.

Ett soverom har inngang fra kjøkkensonen og de andre har inngang fra gangen. I alle er det plass til garderobeskap, og hovedsoverommet har direkte utgang til balkongen, perfekt når du vil nyte sommerkvelden ut i de små timer eller få en frisk start på dagen. Badet har god størrelse og er utstyrt med toalett, servantinnredning, dusj og opplegg til vaskemaskin.

Bilder

Om nabolaget

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.