For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Kvartalet IV. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Interaktivt solstudie Kvartalet IV

Beskrivelse

Leilighet H4405

Lekker, gjennomgående 4-roms endeleilighet med to balkonger

I denne leiligheten får du to balkonger. Leiligheten ligger på enden i fjerde etasje og har god romløsning med stue/kjøkken, tre soverom, bad, bod, entré og gjestetoalett.

Stuen og kjøkkenet er romslig, og gir deg god møbleringsfrihet og plass til livets små og store begivenheter. Rommet er lyst og innbydende med store vinduer og utgang til den sørvestvendte balkongen. Her ute kan du nyte avslappende sommerdager og gode solforhold. Kjøkkeninnredningen er godt utstyrt med oppbevaringsplass og hvitevarer.

Soverommene ligger samlet i tilknytning til gang med både bad og bod. To av soverommene har utgang til den nordøstvendte balkongen, perfekt for sene kvelder og tidlige morgener i solskinnet. Gjestetoalettet ligger i tilknytning til entréen, som har god plass til garderobeløsning.

Bilder

Om nabolaget

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.