For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Interaktivt solstudie Kvartalet IV

Her kan du se hvordan solen faller på nettopp din leilighet til enhver tid på døgnet.

Beskrivelse

Leilighet H4407

Smart 2-roms med solrik balkong

Leiligheten ligger i fjerde etasje og har inngang fra felles gang til entré med plass til garderobeskap. Fra Entréen er det inngang til et pent bad/vaskerom på nesten 5 kvm. Badet har toalett, dusjløsning, servantinnredning og opplegg til vaskemaskin – her er det godt å starte dagen. 

Stuen og kjøkkenet danner et hyggelig allrom med plass til sofa, tv-løsning og et lite spisebord.

Stuen har ellers vindu fra gulv til tak og utgang til sørvestvendt balkong, hvor du kan nyte sommerdagene i solskinnet med utsyn over det fine gårdsrommet utenfor. Soverommet har inngang fra stuen via to skyvedører, én på hver side av sengeplassen, slik at du får god plass til garderobeløsning.

Boliginformasjon
Bilder
Om nabolaget
  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.