For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visninger

Visninger

Se visninger

Book visning

Vi har oppsatte visninger i visningsleiligheten vår i Gjerivegen 14 hver onsdag klokken 16-17. Du må melde deg på i forkant av visning, da denne kun blir gjennomført ved påmeldinger.

Dersom onsdager ikke passer for deg kan du ta kontakt med prosjektselger Mette Sandersen på telefon 455 02 759 for å avtale tid.
Book privatvisning

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Kvartalet IV. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Interaktivt solstudie Kvartalet IV

Beskrivelse

Gjennomgående 3-roms endeleilighet med stor balkongLeiligheten ligger i fjerde etasje og har inngang fra en overbygd, sørøstvendt svalgang som vender inn mot sameiets fine gårdsrom. På motsatt side har leiligheten en nordvestvendt hjørnebalkong, hvor du kan møblere i to soner, nyte måltider og slappe av i sommersolen. 

Leiligheten har vindfang med plass til klesheng og en romslig gang med garderobenisje som passer perfekt til skyvedørsgarderobe. Videre har leiligheten to soverom med garderobeplass, så du enkelt kan holde orden. Badet ligger mellom soverommene og er utstyrt med toalett, dusj, servantinnredning og vaskemaskinopplegg.

Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning, med gjennomgående lys fra store vinduer. Her er det godt tilrettelagt for et sosialt liv. Kjøkkeninnredningen er montert midt i rommet, og skaper en naturlig sone til spisestue ved vinduet ut mot svalgangen og tv-stue mot balkongen.

Bilder

Om nabolaget

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.