For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visninger

Visninger

Se visninger

Book visning

Vi har oppsatte visninger i visningsleiligheten vår i Gjerivegen 14 hver onsdag klokken 16-17. Du må melde deg på i forkant av visning, da denne kun blir gjennomført ved påmeldinger.

Dersom onsdager ikke passer for deg kan du ta kontakt med prosjektselger Peder Selmer på telefon 91 61 62 62 for å avtale tid.
Book privatvisning

Interaktivt solstudie Kvartalet IV

Her kan du se hvordan solen faller på nettopp din leilighet til enhver tid på døgnet.

Beskrivelse

Leilighet H4413

Stilig og arealsmart 3-roms med stor balkong

Leiligheten ligger i fjerde etasje og har inngang fra en overbygd svalgang, vendt mot sameiets fine gårdsrom. Fra et praktisk vindfang, med plass til å henge fra seg jakker, er det dør inn til en romslig gang med garderobenisje. 

Videre har leiligheten to soverom med garderobeplass og et komplett bad med toalett, dusj, servantinnredning og vaskemaskinopplegg – et godt rom å starte dagen i. 

Stuen og kjøkkenet ligger i åpen, sosial løsning, med gjennomgående lys fra store vinduer. Her kan du holde gjestene med selskap under matlagingen og skape en fin ramme rundt små og store begivenheter. Kjøkkeninnredningen er montert midt i rommet, og skaper naturlig sone til spisestue mot sørøst og tv-stue mot nordvest. Fra tv-stuen er det utgang til en nordvestvendt balkong, hvor du kan nyte sommerdagene ut i de små timer.

Boliginformasjon
Bilder
Om nabolaget
  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.