For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visninger

Book visning

Vi har oppsatte visninger i visningsleiligheten vår i Gjerivegen 14 hver onsdag klokken 16-17. Du må melde deg på i forkant av visning, da denne kun blir gjennomført ved påmeldinger.

Dersom onsdager ikke passer for deg kan du ta kontakt med prosjektselger Peder Selmer på telefon 91 61 62 62 for å avtale tid.
Book privatvisning

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Kvartalet IV. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Interaktivt solstudie Kvartalet IV

Beskrivelse

Stilfull 4-roms toppleilighet med herlig, solfylt balkongI byggets femte og øverste etasje ligger denne stilfulle og innholdsrike 4-romsen. Leiligheten har inngang fra en overbygd svalgang med fin utsikt, til en romslig gang på over 10 kvm – her får du god plass til en stor garderobeløsning. Videre har leiligheten tre soverom med garderobeplass, der hovedsoverommet ligger i suiteløsning med omkledningsrom og bad.

Leilighetens andre bad har opplegg til vaskemaskin og ligger i tilknytning til gangen. Stue og kjøkken har dels åpen løsning, med gjennomgående lys fra store vinduer. Kjøkkenet har god plass til spisebordslik at du kan invitere til hyggelige helgefrokoster og avslappede hverdagsmiddager.

Stuen har adgang til en herlig balkong på nærmere 45 kvm, med sørvestvendt orientering og svært gode solforhold. Her er det plass til gjester, møblering i flere soner, grilling og ren avslapping. Det er også utgang til balkongen fra hovedsoverommet, så du har kort vei til i sengen på kvelden og mulighet for en frisk start på dagen ved å spasere rett ut på balkongen.

Bilder

Om nabolaget

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.