For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visninger

Visninger

Se visninger

Book visning

Vi har oppsatte visninger i visningsleiligheten vår i Gjerivegen 14 hver onsdag klokken 16-17. Du må melde deg på i forkant av visning, da denne kun blir gjennomført ved påmeldinger.

Dersom onsdager ikke passer for deg kan du ta kontakt med prosjektselger Mette Sandersen på telefon 455 02 759 for å avtale tid.
Book privatvisning

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Kvartalet IV. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Interaktivt solstudie Kvartalet IV

Beskrivelse

Lekker 4-roms topp- og endeleilighet med herlig balkongLeiligheten ligger på enden i femte og øverste etasje, med sørvestvendt balkong på nærmere 45 kvm. Balkongen har meget gode solforhold og hyggelig utsyn til sameiets pene gårdsrom. Her kan du nyte sommeren til fulle, invitere gjester og ha god plass til ulike møbler. 

Leiligheten har inngang fra en overbygd svalgang til en romslig entré/gang med god plass til stor garderobe. Videre har leiligheten to bad, tre soverom, omkledningsrom, stue og kjøkken. 

Hovedsoverommet har utgang til balkongen – perfekt for sene kvelder og late morgener. I tillegg får du ekstra luksus med direkte inngang til det ene badet via omkledningsrommet. Det andre badet har adkomst fra gangen og er utstyrt med opplegg til vaskemaskin. Begge bad har dusj, toalett og servantinnredning. 

Stuen og kjøkkenet ligger i dels åpen løsning, men selve arbeidssonen i kjøkkenet er skjermet fra sofasonen så du kan lage maten uforstyrret. I kjøkkenet er det god plass til stort spisebord og innredningen er montert i L-form. Fra stuen er det adgang ut til balkongen.Bilder

Om nabolaget

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.