For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visninger

Visninger

Se visninger

Book visning

Vi har oppsatte visninger i visningsleiligheten vår i Gjerivegen 14 hver onsdag klokken 16-17. Du må melde deg på i forkant av visning, da denne kun blir gjennomført ved påmeldinger.

Dersom onsdager ikke passer for deg kan du ta kontakt med prosjektselger Mette Sandersen på telefon 455 02 759 for å avtale tid.
Book privatvisning

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Kvartalet IV. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Interaktivt solstudie Kvartalet IV

Beskrivelse

Stilig 3-roms toppleilighet med balkong og gjennomgående planløsningI femte etasje, med inngang fra en sørøstvendt svalgang i byggets toppetasje, kommer du inn i denne stilige 3-romsen. Leiligheten har gjennomgående planløsning med store vinduer som gir godt lysinnslipp. 

Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning. Kjøkkeninnredningen er utstyrt med hvitevarer og ligger midt i rommet. Her får du et sosialt rom hvor du kan underholde gjester under matlagingen. På den ene siden av kjøkkenet er det plass til spisebord og på den andre er det en koselig stue med utgang til en nordvestvendt balkong på ca. 9 kvm, hvor du kan nyte sommerdagene i solen. 

Innenfor et praktisk vindfang har leiligheten en gang med bred garderobenisje. Fra gangen er det åpent til stuen og dør til et moderne bad med toalett, dusjløsning, servantinnredning og opplegg til vaskemaskin. Soverommene ligger på hver side av badet, ett med inngang fra gangen og det andre fra stuen.

Bilder

Om nabolaget

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.