For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Utsolgt

Tamburløkka I

Stilrene leiligheter på Tamburløkka I – innflyttingsklare nå.

Eierform :
Selveier
Størrelse (BRA):
35 - 91 m²
Antall rom:
2 - 4

Dette boligprosjektet er utsolgt

Søk etter liknende av våre prosjekter

Follobanen – Oslo har aldri vært nærmere

Med Follobanen har reisetiden fra Ski stasjon til Oslo S blitt redusert til kun 11 minutter. Et hjem på Tamburløkka gir deg trygge og rolige omgivelser samtidig som du har byen lett tilgjengelig.

Beskrivelse

Nøkkelferdige leiligheter

Stilrene leiligheter på Tamburløkka I – innflyttingsklare nå.

Her kan du bo i rolige, men sentrale omgivelser. Tamburløkka I er første byggetrinn av et nytt og omfavnsrikt nabolag rett utenfor Ski sentrum. Her er det planlagt 31 moderne leiligheter med solrike balkonger eller terrasser og flott utsyn.

Boligene varierer i størrelse slik at du skal kunne finne et hjem som passer nettopp ditt behov. Leilighetene inkluderer både effektive 2-roms, flotte 3-roms og romslige 4-roms. Du finner en gjennomgående god standard med en takhøyde på 2.5 meter, tidsriktige bad, lyse kjøkken og vannbåren gulvvarme. Leilighetene på Tamburløkka I byr på en avslappende tilværelse der du vil trives og kan finne roen i landlige og grønne omgivelser.

Det vil bli etablert et pent uteområde som inviterer til sosialt samvær og godt naboskap. Det vil inneholde en romslig festplass med pergola, lekeplasser, avslapningssoner og gjennomført beplantning. I underetasjen av Tamburløkka I kommer det også en dagligvarebutikk, så her har du kort vei til det du trenger. Nabolaget har også nærhet til naturskjønne omgivelser og byr dermed på flotte turområder. Med trygge gang- og sykkelstier blir det enkelt å ferdes i området rundt - her er nabolagets sentrale beliggenhet som skapt for både trivsel og en praktisk hverdag for store og små.

Nytt boligprosjekt nær Ski sentrum

Ski er et satsningsområde hvor både private og offentlige aktører skal i gang med mange spennende utbyggingsprosjekter. Kommunen har mange planer for utbygging av gater, torg og møteplasser som får god kvalitet og som ivaretar miljøet. Ås og Ski har mye å by på for enhver smak. Nabolaget befinner seg i Ås kommune med kort vei til Ski sentrum. Her bruker du kun 7 minutter på sykkel eller du hiver deg på bussen som går like ved der du bor. Når Follobanen utvides, bruker du kun 12 minutter inn til Oslo sentrum fra Ski.

Bilder

Om nabolaget

  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.

Parkering