For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Kampanjer og eventer

Bo gratis i ett år

Ved kjøp av leilighet på Tamburløkka I, II eller III fra 1. juli 2022 til 31. oktober 2022, dekker Bonava renter og avdrag på dine lån, kommunale avgifter, felleskostnader til sameiet og strømutgifter, oppad begrenset til totalt kr. 200 000,-. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Beskrivelse

Praktisk leilighet på bakkeplan med god løsning og to soverom

3-roms leilighet som ligger med inngang fra bakkenivå. Leiligheten har to soverom, bad og en romslig entre som viser vei til resten av leiligheten. Her finner du en åpen stue og kjøkkenløsning hvor kjøkkenet er plassert i enden av leiligheten, stuen er stor og har egne soner for spisebord og sofa, og åpner for flere ulike løsninger. Fra den åpne løsningen har du utgang til terrassen på 17 kvm, her kan du enkelt nyte morgenkaffen og frokosten. Badet blir pent innredet med fliser på gulv og vegg, her finner du opplegg til vaskemaskin. Leiligheten har to soverom, der hovedsoverommet er på 11 kvm og det andre soverommet er på 8 kvm. Begge soverommene har god plass til garderobeløsning og nærhet til bad.

Takhagen:

Takhagen vil inneholde en romslig festplass, lekeplasser, avslapningssoner og en innbydende beplantning. Den kan brukes til ren avslapning og får en rekke sitteplasser. Den vil deles opp i ulike soner og du vil også finne en deilig pergola som gir en lun atmosfære. På takhagen vil det også bli etablert en bod på 3,5 kvm til felles hageutstyr. For den som ønsker er det mulig å finne frem de grønne fingrene og ta del i utformingen av hagen.

Nabolaget:

På Tamburløkka kan du handle matvarer i tøffelavstand fra ditt hjem. I byggets første etasje kommer Coop Ekstra med sitt brede utvalg av dagligvarer. Det første byggetrinnet med totalt 31 leiligheter er en del av et større naboskap som etter hvert vil bli en sjarmerende landsby, som ligger pent til i et trygt og trivelig villastrøk. De smarte leilighetsbyggene sikrer mangfold og felleskap. Dette skal være et oppholdssted for alle, og det vil bli tilrettelagt for at mange kan være samlet samtidig og nyte den nye tilværelsen sammen.

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.