For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Solgt

Leilighet, H1-105, 2 Rom

Beskrivelse

Romslig leilighet med stor nordvestvendt terrasse

En flott 2-roms endeleilighet som ligger i en høy 1-etasje med terrasse på ca. 3 meter over bakkenivå. Her finner du ett soverom, bad og en praktisk entre som leder deg videre inn i leiligheten, og mulighet for en garderobeløsning. Leilighetene har en åpen stue- og kjøkkenløsning delt inn i soner for kjøkken, spisebord og sofahjørne. Fra kjøkkenet kan du nye utsikten ut på terrassen i leiligheten. Badet blir pent innredet med fliser på vegg og gulv, her finner du også opplegg til vaskemaskin. Soverommet har utsikt mot den store terrassen og plass til garderobeløsning. Leiligheten har en nordvestvendt terrasse på hele 32 kvm, her kan du innrede uteplassen akkurat slik som du ønsker, hva med en koselig lesekrok?

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.