For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Solgt

Leilighet, H1-106, 3 Rom

Beskrivelse

Arealeffektiv leilighet med stor sørvestvendt balkong

Her finner du en praktisk 3-roms leilighet som ligger i en høy 1-etasje med balkong ca. 3 meter over bakkenivå. Leiligheten har to soverom, bad og entre med mulighet for skyvedørløsning slik at man kan henge fra seg yttertøy og sko. Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til stue, spisebord og et kjøkken med mye benkeplass. Kjøkkenet er plassert i enden av rommet som gir god benkeplass og deler rommet inn i soner. Den åpne løsningen byr på mye lys med store vindusflater, her har du utgang til den sørvestvendte balkongen på 10 kvm. Badet blir levert med fliser på vegg og gulv, samt finner du opplegg for vaskemaskin. Rommene i leiligheten er romslige og gode muligheter for garderobeløsninger. Har du ikke behov for to soverom, kan du enkelt gjøre om det ene til kontor eller walkin-closet.

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.