For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Kampanje - Bonava Trygghetsavtale

Det skal være trygt å kjøpe bolig av Bonava. Derfor lanserer vi nå Bonava Trygghetsavtale på Tamburløkka. Ved kjøp av et nytt hjem før 31.01.23 dekker vi renteutgifter for din nåværende bolig i inntil seks måneder fra første annonserte visning. Dette gjelder fra du overtar ditt nye Bonava-hjem. Vi dekker også salgsomkostninger til eiendomsmegler for salg av nåværende bolig. Bonava Trygghetsavtale har en verdi på opptil kr. 350.000,-. Du kan velge å ta dette ut som en rabatt på kjøpesummen, eller få tilbakebetalt beløpet like etter overtakelse. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Beskrivelse

Arealeffektiv leilighet med stor sørvestvendt balkong

Her finner du en praktisk 3-roms leilighet som ligger i en høy 1-etasje med balkong ca. 3 meter over bakkenivå. Leiligheten har to soverom, bad og entre med mulighet for skyvedørløsning slik at man kan henge fra seg yttertøy og sko. Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til stue, spisebord og et kjøkken med mye benkeplass. Kjøkkenet er plassert i enden av rommet som gir god benkeplass og deler rommet inn i soner. Den åpne løsningen byr på mye lys med store vindusflater, her har du utgang til den sørvestvendte balkongen på 10 kvm. Badet blir levert med fliser på vegg og gulv, samt finner du opplegg for vaskemaskin. Rommene i leiligheten er romslige og gode muligheter for garderobeløsninger. Har du ikke behov for to soverom, kan du enkelt gjøre om det ene til kontor eller walkin-closet.

Takhagen:

Takhagen vil inneholde en romslig festplass, lekeplasser, avslapningssoner og en innbydende beplantning. Den kan brukes til ren avslapning og får en rekke sitteplasser. Den vil deles opp i ulike soner og du vil også finne en deilig pergola som gir en lun atmosfære. På takhagen vil det også bli etablert en bod på 3,5 kvm til felles hageutstyr. For den som ønsker er det mulig å finne frem de grønne fingrene og ta del i utformingen av hagen.

Nabolaget:

På Tamburløkka kan du handle matvarer i tøffelavstand fra ditt hjem. I byggets første etasje kommer Coop Ekstra med sitt brede utvalg av dagligvarer. Det første byggetrinnet med totalt 31 leiligheter er en del av et større naboskap som etter hvert vil bli en sjarmerende landsby, som ligger pent til i et trygt og trivelig villastrøk. De smarte leilighetsbyggene sikrer mangfold og felleskap. Dette skal være et oppholdssted for alle, og det vil bli tilrettelagt for at mange kan være samlet samtidig og nyte den nye tilværelsen sammen.

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.