For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Kampanjer og eventer

Bo gratis i ett år

Ved kjøp av leilighet på Tamburløkka I, II eller III fra 1. juli 2022 til 31. oktober 2022, dekker Bonava renter og avdrag på dine lån, kommunale avgifter, felleskostnader til sameiet og strømutgifter, oppad begrenset til totalt kr. 200 000,-. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Beskrivelse

Innholdsrik leilighet med flott terrasse på byggets takhage

En moderne 3-roms leilighet som byr på mye luft og lys med store vindusflater. Leiligheten har to soverom, bad og en romslig entre hvor du kan innrede med garderobeløsning for å henge fra seg yttertøy og sko. Du finner en åpen stue- og kjøkkenløsning som byr på mye luft og sosialt samvær, her kan du invitere gode venner på fredagstaco. Boligen har to soverom, hoved soverommet er på 11 kvm og har gode muligheter til en garderobeløsning. Det andre soverommet er på 7 kvm og fungerer perfekt som barnerom eller gjesterom. Baderommet blir levert med fliser på gulv og vegg, samt opplegg for vaskemaskin. Fra stuen har du utgang til en trivelig terrasse og er på hele 25 kvm, den skaper ekstra lys og luft i hverdagen. Her er det muligheter for å innrede uteplassen slik som du ønsker.

Takhagen:

Takhagen vil inneholde en romslig festplass, lekeplasser, avslapningssoner og en innbydende beplantning. Den kan brukes til ren avslapning og får en rekke sitteplasser. Den vil deles opp i ulike soner og du vil også finne en deilig pergola som gir en lun atmosfære. På takhagen vil det også bli etablert en bod på 3,5 kvm til felles hageutstyr. For den som ønsker er det mulig å finne frem de grønne fingrene og ta del i utformingen av hagen.

Nabolaget:

På Tamburløkka kan du handle matvarer i tøffelavstand fra ditt hjem. I byggets første etasje kommer Coop Ekstra med sitt brede utvalg av dagligvarer. Det første byggetrinnet med totalt 31 leiligheter er en del av et større naboskap som etter hvert vil bli en sjarmerende landsby, som ligger pent til i et trygt og trivelig villastrøk. De smarte leilighetsbyggene sikrer mangfold og felleskap. Dette skal være et oppholdssted for alle, og det vil bli tilrettelagt for at mange kan være samlet samtidig og nyte den nye tilværelsen sammen.

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.