For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Solgt

Leilighet, H1-205, 3 Rom

Beskrivelse

Stilfull leilighet med to soverom

Her finner du en 3-roms leilighet med god planutnyttelse. Leiligheten har to soverom, bad og en praktisk entre hvor det er mulighet for en skyvedørløsning for oppbevaring. En åpen løsning gjør at du kan utnytte plassen best mulig. Praktisk og åpen stue- og kjøkkenløsning. Her er det gode muligheter for tacokvelder med venner eller en rolig kveld sammen med familie. Kjøkkenet får sitt eget hjørne og er av god kvalitet. Utgang til balkongen på 10 kvm finner du også i den åpne sonen, her kan du lese en god bok mens du nyter utsikten. Badet blir levert med fliser på vegg og gulv samt gulvvarme som standard. Du finner også opplegg til vaskemaskin. Leiligheten byr på to soverom på 13 og 7 kvm. Hoved soverommet er åpent og lyst samt at det er muligheter for en garderobeløsning og har nær tilgang til bad. Det andre soverommet har er nært stuen og kjøkkenet, her er det også muligheter for garderobeløsning.

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.