For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Follobanen – Oslo har aldri vært nærmere

Med Follobanen har reisetiden fra Ski stasjon til Oslo S blitt redusert til kun 11 minutter. Et hjem på Tamburløkka gir deg trygge og rolige omgivelser samtidig som du har byen lett tilgjengelig.

Beskrivelse

God planløsning og sørvestvendt balkong

3-roms hjørneleilighet som ligger i 3. etasje. Denne leiligheten byr på en god entré med mye oppbevaringsmuligheter, et pent flislagt bad innredet i en lys fargeskala og med opplegg for vaskemaskin, og to soverom med skapplass. Trenger du ikke to soverom, er det perfekt å bruke det minste til hjemmekontor eller ekstra TV-stue. Hjemmets oppholdsrom er særdeles lyst takket være vindusflater langs to sider, er her det hyggelig å tilbringe tid. Stuen har plass til både spisestue og sofagruppe. Fra stuen har du utgang til en sørvestvendt balkong på 10 m2, dette er et sted du kommer til å sette pris på på varmere dager. Her kan du innrede din egen grønne oase med trivelige utemøbler.

Denne leiligheten har en medfølgende parkeringsplass i kjelleren.

Takhagen:

Bonava er opptatt av å skape trygge og gode bomiljøer og vil derfor etablere en stor privat felles takhage som inviterer til sosialt samvær og godt naboskap. Takhagen vil inneholde en romslig festplass, lekeplasser, avslapningssoner og en gjennomført og innbydende beplantning.

Her kan du finne roen med en spennende bok eller ta en kaffe med gode naboer og venner. Takhagen kan brukes til ren avslapning og får en rekke sitteplasser. Den vil deles opp i ulike soner og du vil også finne en deilig pergola som gir en lun atmosfære. På takhagen vil det også bli etablert en bod på 3,5 m2 til felles hageutstyr. For den som ønsker er det mulig å finne frem de grønne fingrene og ta del i utformingen av hagen.

Nabolaget:

På Tamburløkka kan du handle matvarer i tøffelavstand fra ditt hjem. I byggets første etasje kommer Coop Ekstra med sitt brede utvalg av dagligvarer. Det første byggetrinnet med totalt 31 leiligheter er en del av et større naboskap som etter hvert vil bli en sjarmerende landsby, som ligger pent til i et trygt og trivelig villastrøk.

De smarte leilighetsbyggene sikrer mangfold og felleskap. Dette skal være et oppholdssted for alle, og det vil bli tilrettelagt for at mange kan være samlet samtidig og nyte den nye tilværelsen sammen. Dette er et sted du skal trives. Et sted du skal føle deg hjemme og et sted du får høy livskvalitet i alle faser av livet.

Bilder

Om nabolaget

  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.