For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visningslokale

Privatvisning Tamburløkka

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere. Finn selgers kontaktinfo lenger nede på denne siden under fanen "Fakta om hjemmene".
Book privatvisning

Kampanje - Bonava Trygghetsavtale

Det skal være trygt å kjøpe bolig av Bonava. Derfor lanserer vi nå Bonava Trygghetsavtale på Tamburløkka. Ved kjøp av et nytt hjem før 31.01.23 dekker vi renteutgifter for din nåværende bolig i inntil seks måneder fra første annonserte visning. Dette gjelder fra du overtar ditt nye Bonava-hjem. Vi dekker også salgsomkostninger til eiendomsmegler for salg av nåværende bolig. Bonava Trygghetsavtale har en verdi på opptil kr. 350.000,-. Du kan velge å ta dette ut som en rabatt på kjøpesummen, eller få tilbakebetalt beløpet like etter overtakelse. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Beskrivelse

Innholdsrik og gjennomgående leilighet med balkong

Her finner du en gjennomgående 4-roms leilighet i 3. etasje. Velkommen inn til en innbydende entré med flere muligheter for oppheng og oppbevaring. Denne boligen har tre gode soverom med skapplass. Dersom du ikke trenger så mange soveplasser, kan et av de minste soverommene fint brukes som hjemmekontor eller hobbyrom. Master bedroom er spesielt luksuriøst med egen innvendig bod og flislagt bad - her kan du få hotellfølelsen hver dag. Leiligheten har også et øvrig bad med opplegg til vaskemaskin. Hjemmets oppholdsrom er lyst og åpent og har plass til både en trivelig spisestue og sofagruppe. Herfra har du utgang til en herlig nordvestvendt balkong på 12 kvm - et nydelig sted å tilbringe varmere dager.

Denne leiligheten har en medfølgende parkeringsplass i garasjen.

Takhagen

Takhagen vil inneholde en romslig festplass, lekeplasser, avslapningssoner og en innbydende beplantning. Den kan brukes til ren avslapning og får en rekke sitteplasser. Den vil deles opp i ulike soner og du vil også finne en deilig pergola som gir en lun atmosfære. På takhagen vil det også bli etablert en bod på 3,5 kvm til felles hageutstyr. For den som ønsker er det mulig å finne frem de grønne fingrene og ta del i utformingen av hagen.

Nabolaget:

På Tamburløkka kan du handle matvarer i tøffelavstand fra ditt hjem. I byggets første etasje kommer Coop Ekstra med sitt brede utvalg av dagligvarer. Det første byggetrinnet med totalt 31 leiligheter er en del av et større naboskap som etter hvert vil bli en sjarmerende landsby, som ligger pent til i et trygt og trivelig villastrøk. De smarte leilighetsbyggene sikrer mangfold og felleskap. Dette skal være et oppholdssted for alle, og det vil bli tilrettelagt for at mange kan være samlet samtidig og nyte den nye tilværelsen sammen.

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.