For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Til salgs

Leilighet, H1-303, 4 Rom

Få en trygg privat visning

Få en 1:1 visning – også mulig digitalt

Finn et tidspunkt som passer deg i oversikten via linken.

Book
Beskrivelse

Innholdsrik og gjennomgående leilighet med balkong

Her finner du en gjennomgående 4-roms leilighet i 3. etasje. Velkommen inn til en innbydende entré med flere muligheter for oppheng og oppbevaring. Denne boligen har tre gode soverom med skapplass. Dersom du ikke trenger så mange soveplasser, kan et av de minste soverommene fint brukes som hjemmekontor eller hobbyrom. Master bedroom er spesielt luksuriøst med egen innvendig bod og flislagt bad - her kan du få hotellfølelsen hver dag. Leiligheten har også et øvrig bad med opplegg til vaskemaskin. Hjemmets oppholdsrom er lyst og åpent og har plass til både en trivelig spisestue og sofagruppe. Herfra har du utgang til en herlig nordvestvendt balkong på 12 kvm - et nydelig sted å tilbringe varmere dager.

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.