For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Solgt

Leilighet, H2-203, 3 Rom

Beskrivelse

Innholdsrik leilighet med stor privat terrasse på byggets takhage

Her finner du en flott 3-roms leilighet i byggets 2-etasje, et hjem med rom for avslapning. Leiligheten har to soverom, bad og en romslig entre med mulighet for skyvedørløsning hvor du enkelt kan henge fra deg yttertøyet. Den åpne stue og kjøkkenløsninger byr på mye plass og kan deles inn i soner med sofa, spisebord og kjøkken. Kjøkkenet er plassert i en L-løsning som gir god benkeplass og deler rommet inn i soner. Badet blir pent innredet med fliser på gulv og vegg, her finner du også opplegg til vaskemaskin. Rommene i leiligheten har god plass til seng og garderobeskap for oppbevaring. Leiligheten har en sør- og vestvendt terrasse på hele 51 kvm, hva med å fyre opp grillen og nyte grillmaten på den store terrassen? Fra terrassen har man tilgang til byggets takhage.

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.