For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Follobanen - Oslo har aldri vært nærmere

Den 11.12.22 åpnet Follobanen, og reduserte reisetiden fra Ski stasjon til Oslo S til kun 11 minutter. Med et hjem på Tamburløkka får du dermed bo i trygge og rolige omgivelser samtidig som du har byen lett tilgjengelig.

Beskrivelse

Moderne leilighet med st privat terrasse på byggets takhage

2-roms leilighet i byggets 2 etasje. Her får du en leilighet som byr på store vindusflater som gjør leiligheten lys og livlig med god plassutnyttelse. Den har ett soverom, bad og en entre som ønsker deg velkommen inn og leder deg videre til resten av leiligheten. Hva med å innrede med en skyvedørsløsning slik at man har gode oppbevaringsmuligheter? Leiligheten har en luftig stue- og kjøkkenløsning som gir gode muligheter for kvalitetstid sammen med familie og venner. Kjøkkenet blir levert av kvalitet og byr på mye benkeplass, samt har du egne soner for spisebord og stuen. Her kan du enkelt nyte en bedre middag sammen med familien. Baderommet blir levert med fliser på vegg og gulv, du finner også opplegg for vaskemaskin. Soverommet er på 10 kvm med lett tilgang ut til stuen, her kan du enkelt hente kaffekoppen og nyte den i sengen før dagen begynner. Med terrasse på 21 kvm får du en leilighet med god uteplass. Her kan du nyte varme sommerdager med grillmat til middag. 4-roms leilighet som befinner seg i 3 etasje. Leiligheten byr på mye plass med hele tre soverom, to bad og en entre som ønsker deg velkommen inn og leder deg videre til resten av leiligheten. Her kan du enkelt innrede med skyvedørløsning slik at man kan henge fra seg yttertøy. Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning på hele 36 kvm, her kan man slappe godt av i sofaen mens du ser pizzaen i ovnen blir ferdig. Rommet byr på lys, loft og sosialt samvær. Tre soverom i leiligheten med god størrelse. Soverommene har nær tilgang til bad og hoved soverommet har direkte tilgang til det andre baderommet i leiligheten. Det er to bad som blir levert med fliser på både vegger og gulv. Det vil være tilrettelagt for vaskemaskin. Fra stuen har du utgang til en trivelig balkong som skaper ekstra lys og luft i hverdagen. Pynt opp med utemøbler, blomsterkasser, pledd og puter.

Takhagen:

Takhagen vil inneholde en romslig festplass, lekeplasser, avslapningssoner og en innbydende beplantning. Den kan brukes til ren avslapning og får en rekke sitteplasser. Den vil deles opp i ulike soner og du vil også finne en deilig pergola som gir en lun atmosfære. På takhagen vil det også bli etablert en bod på 3,5 kvm til felles hageutstyr. For den som ønsker er det mulig å finne frem de grønne fingrene og ta del i utformingen av hagen.

Nabolaget:

På Tamburløkka kan du handle matvarer i tøffelavstand fra ditt hjem. I byggets første etasje kommer Coop Ekstra med sitt brede utvalg av dagligvarer. Det første byggetrinnet med totalt 31 leiligheter er en del av et større naboskap som etter hvert vil bli en sjarmerende landsby, som ligger pent til i et trygt og trivelig villastrøk. De smarte leilighetsbyggene sikrer mangfold og felleskap. Dette skal være et oppholdssted for alle, og det vil bli tilrettelagt for at mange kan være samlet samtidig og nyte den nye tilværelsen sammen.

Bilder

Om nabolaget

  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.