For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Follobanen åpnet 11. desember - Oslo har aldri vært nærmere

Den 11.12.22 åpnet Follobanen, og reduserte reisetiden fra Ski stasjon til Oslo S til kun 11 minutter. Med et hjem på Tamburløkka får du dermed bo i trygge og rolige omgivelser samtidig som du har byen lett tilgjengelig.

Beskrivelse

Innholdsrik leilighet med sørvestvendt balkong

3-roms leilighet i byggets 3. etasje som byr på praktiske løsninger og mye plass. Leiligheten har to soverom med skapplass, et pent, flislagt bad med opplegg til vaskemaskin, og en romslig entré med mulighet for skyvedørløsning til oppbevaring. Trenger du ikke to soverom, kan du enkelt gjøre om det ene til walkin-closet, TV-stue eller kontor. Hjemmets oppholdsrom er lyst og åpent. Kjøkkenet er plassert som en hestesko i en delvis adskilt sone, noe som gir mye benkeplass og god rominndeling. I resten av rommet er det plass til å innrede med både spisestue og sofagruppe etter eget ønske. Leiligheten byr på mye lys med store vindusflater og utgang til en nydelig sørvestvendt balkong på 12 kvm. Her er det kjekt å invitere venner på grillmiddag eller å nyte helgefrokosten på varme lørdagsmorgener.

Denne leiligheten har en medfølgende parkeringsplass i garasjen.

Takhagen:

Takhagen vil inneholde en romslig festplass, lekeplasser, avslapningssoner og en innbydende beplantning. Den kan brukes til ren avslapning og får en rekke sitteplasser. Den vil deles opp i ulike soner og du vil også finne en deilig pergola som gir en lun atmosfære. På takhagen vil det også bli etablert en bod på 3,5 kvm til felles hageutstyr. For den som ønsker er det mulig å finne frem de grønne fingrene og ta del i utformingen av hagen.

Nabolaget:

På Tamburløkka kan du handle matvarer i tøffelavstand fra ditt hjem. I byggets første etasje kommer Coop Ekstra med sitt brede utvalg av dagligvarer. Det første byggetrinnet med totalt 31 leiligheter er en del av et større naboskap som etter hvert vil bli en sjarmerende landsby, som ligger pent til i et trygt og trivelig villastrøk. De smarte leilighetsbyggene sikrer mangfold og felleskap. Dette skal være et oppholdssted for alle, og det vil bli tilrettelagt for at mange kan være samlet samtidig og nyte den nye tilværelsen sammen.Boliginformasjon
Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.