For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Follobanen – Oslo har aldri vært nærmere

Med Follobanen har reisetiden fra Ski stasjon til Oslo S blitt redusert til kun 11 minutter. Et hjem på Tamburløkka gir deg trygge og rolige omgivelser samtidig som du har byen lett tilgjengelig.

Beskrivelse

Toppleilighet og to bad

Flott 4-roms toppleilighet. Leiligheten møter deg med en romslig entré som leder deg videre inn i leiligheten. Tre gode soverom med skapplass, hvorav master bedroom har inngang til eget bad. Dette er en løsning som gir luksusfølelse i hverdagen. Dersom du ikke trenger så mange soveplasser, er det topp å bruke et av soverommene som ekstra stue eller hjemmekontor. Leiligheten har også et øvrig bad med opplegg til vaskemaskin. Begge badene er pent flislagte og innredet i en lys og lekker fargeskala. Hjemmets oppholdsrom har en åpen løsning med kjøkkenet plassert i en L-formet innredning med mye benkeplass. Stuen er stor og kan innredes slik at du får flere soner med sittegrupper og spiseplass, her skaper du selv et oppholdsrom som passer din hverdag best. Leiligheten har en sørvestvendt balkong på 12 kvm, et nydelig uterom med plass til grillmåltider og helgefrokoster.

Med denne leiligheten følger en parkeringsplass i kjelleren.

Takhagen:

Takhagen vil inneholde en romslig festplass, lekeplasser, avslapningssoner og en innbydende beplantning. Den kan brukes til ren avslapning og får en rekke sitteplasser. Den vil deles opp i ulike soner og du vil også finne en deilig pergola som gir en lun atmosfære. På takhagen vil det også bli etablert en bod på 3,5 kvm til felles hageutstyr. For den som ønsker er det mulig å finne frem de grønne fingrene og ta del i utformingen av hagen.

Nabolaget:

På Tamburløkka kan du handle matvarer i tøffelavstand fra ditt hjem. I byggets første etasje kommer Coop Ekstra med sitt brede utvalg av dagligvarer. Det første byggetrinnet med totalt 31 leiligheter er en del av et større naboskap som etter hvert vil bli en sjarmerende landsby, som ligger pent til i et trygt og trivelig villastrøk. De smarte leilighetsbyggene sikrer mangfold og felleskap. Dette skal være et oppholdssted for alle, og det vil bli tilrettelagt for at mange kan være samlet samtidig og nyte den nye tilværelsen sammen.

Bilder

Om nabolaget

  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.