For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Innflyttingsklart

Tamburløkka II

Tamburløkka II

Eierform :
Selveier
Pris:
5 450 000 -
6 550 000 kr.
Størrelse (BRA):
78 - 92 m²
Antall rom:
3 - 4
Innflytting:
August 2022
Se boligvelger

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Tamburløkka

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere. Finn selgers kontaktinfo lenger nede på denne siden under fanen "Fakta om hjemmene".

Kampanjer og eventer

Bo gratis i ett år

Ved kjøp av leilighet på Tamburløkka I, II eller III mellom 1. juli 2022 - 31. oktober 2022, dekker Bonava renter og avdrag på dine lån, kommunale avgifter, felleskostnader til sameiet og strømutgifter, oppad begrenset til totalt kr. 200 000,-. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Beskrivelse

Nøkkelferdige leiligheter

Tamburløkka II

Tamburløkka II byr på 40 moderne og innholdsrike leiligheter der det er enkelt å føle seg hjemme. Her finner du varierte størrelser på leilighetene med boligtyper fra arealeffektive 2-roms til romslige 4-roms. Alle hjemmene få en egen uteplass i form av en balkong eller terrasse.

Parkering av bil og sykkel vil også være mulig i garasjen under byggene. Dersom du kjøper en 3- eller 4-roms leilighet, følger det med en garasjeplass. Det vil også bli etablert flotte felles uteområder for alle beboere. Tamburløkka sikrer mangfold og fellesskap - her er det både rom for å møte naboer samtidig som du har muligeten til å trekke deg tilbake. De aktive vil kunne benytte et fellesrom for reparasjon og vask av sykkel, samt smøring av ski.

Nabolaget ligger sentralt i Ski med kort vei inn til sentrum, samtidig som det har nærhet til naturskjønne marka og dermed tilbyr flotte turområder. Med trygge gang- og sykkelstier blir det enkelt å ferdes i nærområdet. Nabolagets sentrale beliggenhet gjør det som skapt for både trivsel og en praktisk hverdag. Når den nye Follobanen står klar i 2023, vil du bruke rundt 20 minutter inn til Oslo.

Nytt boligprosjekt nær Ski sentrum

Ski er et satsningsområde hvor både private og offentlige aktører skal i gang med mange spennende utbyggingsprosjekter. Kommunen har mange planer for utbygging av gater, torg og møteplasser som får god kvalitet og som ivaretar miljøet.  Ås og Ski har mye å by på for enhver smak. Her bruker du kun 7 minutter på sykkel eller du hiver deg på bussen som går like ved der du bor. Når Follobanen er ferdig, vil det kun ta 10 minutter fra Ski til Oslo sentrum.

Bilder
Om nabolaget
  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

Parkering

Parkering på Tamburløkka

Boligene

Virtuell visning Tamburløkka IIIII

Se hvordan det blir å bo i en 3-roms på Tamburløkka. Leilighet C405.