For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Til salgs

Tamburløkka II

Tamburløkka II

Eierform :
Selveier
Pris:
5 250 000 -
6 550 000 kr.
Størrelse (BRA):
78 - 92 m²
Antall rom:
3 - 4
Innflytting:
Q4 2022
Se boliger

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Tamburløkka

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning
Beskrivelse

Innflytting Q4 2022

Tamburløkka II

Tamburløkka II byr på 40 moderne og innholdsrike leiligheter der det er enkelt å føle seg hjemme. Her finner du varierte størrelser på leilighetene med boligtyper fra arealeffektive 2-roms til romslige 4-roms. Alle vil få en egen private uteplass i form av balkong eller terrasse.

Parkering av bil og sykkel vil også være mulig i et underjordisk parkeringsanlegg. Dersom du kjøper en 3- eller 4-roms leilighet, følger det med en parkeringsplass. Det vil også bli etablert flotte felles uteområder for alle beboere. Tamburløkka sikrer mangfold og fellesskap - her er det både rom for å møte naboer samtidig som du har muligeten til å trekke deg tilbake. De aktive vil kunne benytte et fellesrom for reparasjon og vask av sykkel, samt smøring av ski.

Nabolaget ligger sentralt i Ski med kort vei inn til sentrum, samtidig som det har nærhet til naturskjønne marka og dermed tilbyr flotte turområder. Med trygge gang- og sykkelstier blir det enkelt å ferdes i nærområdet. Nabolagets sentrale beliggenhet gjør det som skapt for både trivsel og en praktisk hverdag.

Nytt boligprosjekt nær Ski sentrum

Ski er et satsningsområde hvor både private og offentlige aktører skal i gang med mange spennende utbyggingsprosjekter. Kommunen har mange planer for utbygging av gater, torg og møteplasser som får god kvalitet og som ivaretar miljøet.  Ås og Ski har mye å by på for enhver smak. Her bruker du kun 7 minutter på sykkel eller du hiver deg på bussen som går like ved der du bor. Når Follobanen er ferdig, vil det kun ta 10 minutter fra Ski til Oslo sentrum.

Bilder
Om nabolaget
  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

Boligene