For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Utsolgt

Tamburløkka II

Tamburløkka II

Eierform :
Selveier

Dette boligprosjektet er utsolgt

Søk etter liknende av våre prosjekter

Follobanen – Oslo har aldri vært nærmere

Med Follobanen har reisetiden fra Ski stasjon til Oslo S blitt redusert til kun 11 minutter. Et hjem på Tamburløkka gir deg trygge og rolige omgivelser samtidig som du har byen lett tilgjengelig.

Beskrivelse

Nøkkelferdige leiligheter

Tamburløkka II

Tamburløkka II byr på 40 moderne og innholdsrike leiligheter der det er enkelt å føle seg hjemme. Her finner du varierte størrelser på leilighetene, fra arealeffektive 2-roms til romslige 4-roms. Alle hjemmene har en egen uteplass i form av en balkong eller terrasse.

Parkering av bil og sykkel er også mulig i garasjen under byggene. Kjøper du en 3- eller 4-roms leilighet, følger det med en garasjeplass. Det er også flotte felles uteområder for alle beboere. Tamburløkka sikrer mangfold og fellesskap – her er det rom for å møte naboer, men også trekke deg tilbake. De aktive kan benytte et fellesrom for reparasjon og vask av sykkel, og smøring av ski.

Nabolaget ligger sentralt i Ski med kort vei inn til sentrum, samtidig som det har nærhet til naturskjønne marka med flotte turområder. Med trygge gang- og sykkelstier er det enkelt å ferdes i nærområdet. Nabolagets sentrale beliggenhet gjør det som skapt for både trivsel og en praktisk hverdag. Med den nye Follobanen er det raskt og enkelt å komme seg inn til Oslo sentrum.

Nytt boligprosjekt nær Ski sentrum

Ski er et satsningsområde hvor både private og offentlige aktører skal i gang med mange spennende utbyggingsprosjekter. Kommunen har mange planer for utbygging av gater, torg og møteplasser som får god kvalitet og som ivaretar miljøet.  Ås og Ski har mye å by på for enhver smak. Her bruker du kun 7 minutter på sykkel eller du hiver deg på bussen som går like ved der du bor.

Bilder

Om nabolaget

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

Parkering