For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Follobanen – Oslo har aldri vært nærmere

Med Follobanen har reisetiden fra Ski stasjon til Oslo S blitt redusert til kun 11 minutter. Et hjem på Tamburløkka gir deg trygge og rolige omgivelser samtidig som du har byen lett tilgjengelig.

Beskrivelse

Trivelig og praktisk hjørneleilighet

Velkommen hjem til en innbydende 3-roms leilighet på bakkeplan. Boligen har egen terrasse – som fungerer som en forlengelse av stuen i sommerhalvåret. Her ligger alt til rette for en enkel og komfortabel hverdag.

Entréen har skap- og opphengsplass og inngang til et pent flislagt bad innredet i lyse farger. Kjøkkenet har integrerte hvitehvarer og en skjermet løsning som holder matlagingen litt adskilt fra stuen. De to soverommene i leiligheten er praktiske og behagelige, med god skapplass og mulighet for innredning til hjemmekontor eller TV-stue.

Fellesområdene

Mellom husene i Tamburløkka er det trivelige uteområder som skaper naturlige møteplasser mellom naboer og venner. Grønn beplantning, fine gangstier, parker, leketun og sykkelbane. Betongheller, grus og asfalt i gangarealer gjør det visuelt pent og enkelt å vedlikeholde.

I parkeringskjelleren gjør sykkelverksted og smørebod at du alltid kan ha sportsutstyret klart, når forholdene er gode for en tur i løypa. Kjøper du en 3- eller 4-roms leilighet i Tamburløkka, får du p-plass med på kjøpet.

Nabolaget

Tamburløkka II er det andre byggetrinnet i nabolaget, som fungerer som en del av en spennende landsby som ligger skjermet til, samtidig som det har nærhet til Ski sentrum. Nabolagets varierte boligtyper gjør at dette blir et område der mange vil trives og ha en god og trygg hverdag. Her har du også både butikk og bussholdeplass like i nærheten, så du kommer deg raskt frem til det du trenger i hverdagen.

Bilder

Om nabolaget

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

Parkering