For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Solgt

Leilighet, C-201, 3 Rom

Beskrivelse

Lys hjørneleilighet med egen kjøkkendel

Boligen ligger i andre etasje og møter deg med en praktisk entré med gode oppbevarings- og opphengsmuligheter. Videre finner du to gode soverom med skapplass. Leilighetens bad er pent flislagt, har opplegg til vaskemaskin og tørketrommel, og er innredet i lyse, delikate farger som gir en herlig, ren følelse. Hjemmets oppholdsrom er særlig lyst, da det får inn lys fra store vindusflater langs to sider. Stuen og kjøkkenet er nesten helt adskilt, en fin løsning for deg som foretrekker separat kjøkkendel med spiseplass. Fra både kjøkken og stue har du utsyn til en trivelig balkong. Her kan du flytte måltidene ut i sommerhalvåret og nyte godværsdager med bena høyt og pulsen lav.

Fellesområdene

Mellom husene i Tamburløkka vil det bli opparbeidet trivelige uteområder som skaper naturlige møteplasser mellom naboer og venner. Her blir det grønn beplantning, fine gangstier, parker, leketun og sykkelbane. Området vil også få betongheller, grus og asfalt i gangarealer som gjør det visuelt pent og enkelt å vedlikeholde.

I parkeringskjelleren blir det sykkelverksted og smørebod slik at du alltid kan ha det sporty utstyret klart når forholdene er tilrettelagt for en tur i løypa. Kjøper du en 3- eller 4-roms leilighet i Tamburløkka, får du p-plass med på kjøpet. Her er alt tilrettelagt for en enkel, komfortabel og praktisk hverdag.

Nabolaget

Tamburløkka III er det tredje byggetrinnet i nabolaget som etter hvert kommer til å fungere som en del av en spennende landsby som ligger skjermet til samtidig som det har nærhet til Ski sentrum. Nabolagets varierte boligtyper gjør at dette blir et område der mange vil trives og ha en god og trygg hverdag. Her har du også tøffelavstand til både butikk og bussholdeplass, så du kommer deg raskt frem til det du trenger i hverdagen.

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.