For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Til salgs

Leilighet, D-106, 3 Rom

Få en trygg privat visning

Få en 1:1 visning – også mulig digitalt

Finn et tidspunkt som passer deg i oversikten via linken.

Book
Beskrivelse

Hjørneleilighet og walk-in

Innholdsrik 3-roms leilighet med lekre løsninger. Velkommen hjem til et trivelig inngangsparti med plass til både oppheng av ytterklær og skap. Her har du også inngang til et av leilighetens to flislagte bad med opplegg til vaskemaskin. Boligen har to soverom, hvorav master bedroom har både walk-in garderobe og eget bad. Dette er virkelig innretninger som gir luksusfølelse i hverdagen. Oppholdsrommet er romslig og har en utforming som gjør at kjøkkenet ligger delvis adskilt fra resten av stuedelen, dette er en løsning mange setter pris på. Fra stuen har du adgang til en flott terrasse der du kan innrede et lekkert uterom akkurat slik du liker det. Her er det nydelig å tilbringe varme dager.

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.