For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Kampanje - Bonava Trygghetsavtale

Det skal være trygt å kjøpe bolig av Bonava. Derfor lanserer vi nå Bonava Trygghetsavtale på Tamburløkka. Ved kjøp av et nytt hjem før 31.01.23 dekker vi renteutgifter for din nåværende bolig i inntil seks måneder fra første annonserte visning. Dette gjelder fra du overtar ditt nye Bonava-hjem. Vi dekker også salgsomkostninger til eiendomsmegler for salg av nåværende bolig. Bonava Trygghetsavtale har en verdi på opptil kr. 350.000,-. Du kan velge å ta dette ut som en rabatt på kjøpesummen, eller få tilbakebetalt beløpet like etter overtakelse. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Follobanen åpner 11. desember - Oslo har aldri vært nærmere

Beskrivelse

Lys hjørneleilighet med to soverom

Velkommen hjem til en lys 2-roms hjørneleilighet i 2. etasje med god planløsning. Her kommer du inn i en entré med god plass til garderobe og oppbevaring. Videre har leiligheten to soverom, også med skapplass. Pent flislagt bad innredet i lyse fargetoner, og med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Boligens oppholdsrom er ekstra lyst, og har en delvis adskilt kjøkkenløsning, noe som gjør rommet praktisk og arealeffektivt med plass til hyggelig spisebord ved vinduet. Fra stuen kommer du ut på en herlig balkong der du kan innrede din egen lille grønne oase med hyggelige utemøbler.

Fellesområdene

Mellom husene i Tamburløkka vil det bli opparbeidet trivelige uteområder som skaper naturlige møteplasser mellom naboer og venner. Her blir det grønn beplantning, fine gangstier, parker, leketun og sykkelbane. Området vil også få betongheller, grus og asfalt i gangarealer som gjør det visuelt pent og enkelt å vedlikeholde.

I parkeringskjelleren blir det sykkelverksted og smørebod slik at du alltid kan ha det sporty utstyret klart når forholdene er tilrettelagt for en tur i løypa. Kjøper du en 3- eller 4-roms leilighet i Tamburløkka, får du p-plass med på kjøpet. Her er alt tilrettelagt for en enkel, komfortabel og praktisk hverdag.

Nabolaget

Tamburløkka III er det tredje byggetrinnet i nabolaget som etter hvert kommer til å fungere som en del av en spennende landsby som ligger skjermet til samtidig som det har nærhet til Ski sentrum. Nabolagets varierte boligtyper gjør at dette blir et område der mange vil trives og ha en god og trygg hverdag. Her har du også tøffelavstand til både butikk og bussholdeplass, så du kommer deg raskt frem til det du trenger i hverdagen.

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.

Virtuell visning Tamburløkka IIIII

Se hvordan det blir å bo i en 3-roms på Tamburløkka. Leilighet C405.