For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Visning Tamburløkka

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere. Finn selgers kontaktinfo lenger nede på denne siden under fanen "Fakta om hjemmene".
Book privatvisning

Follobanen – Oslo har aldri vært nærmere

Med Follobanen har reisetiden fra Ski stasjon til Oslo S blitt redusert til kun 11 minutter. Et hjem på Tamburløkka gir deg trygge og rolige omgivelser samtidig som du har byen lett tilgjengelig.

Beskrivelse

Leilighet med romslig stue- og kjøkkenløsning

Velkommen hjem til en innholdsrik 3-roms leilighet med lekre løsninger. Boligen har to soverom, det største av dem har både walk-in garderobe og eget bad.

Oppholdsrommet er romslig og har en utforming som gjør at kjøkkenet er delvis adskilt fra resten av stuedelen. Fra stuen har du adgang til en flott balkong der du kan innrede et lekkert uterom akkurat slik du liker det. Her er det nydelig å tilbringe varme dager.

I inngangspartiet er det plass til både skap og oppheng av ytterklær. Her har du også inngang til et av leilighetens to flislagte bad med opplegg til vaskemaskin.

Fellesområdene

Mellom husene i Tamburløkka er det trivelige uteområder som skaper naturlige møteplasser mellom naboer og venner. Grønn beplantning, fine gangstier, parker, leketun og sykkelbane. Betongheller, grus og asfalt i gangarealer gjør det visuelt pent og enkelt å vedlikeholde.

I parkeringskjelleren gjør sykkelverksted og smørebod at du alltid kan ha sportsutstyret klart, når forholdene er gode for en tur i løypa. Kjøper du en 3- eller 4-roms leilighet i Tamburløkka, får du p-plass med på kjøpet.

Nabolaget

Tamburløkka III er det tredje byggetrinnet i nabolaget som fungerer som en del av en spennende landsby som ligger skjermet til, samtidig som det har nærhet til Ski sentrum. Nabolagets varierte boligtyper gjør at dette blir et område der mange vil trives og ha en god og trygg hverdag. Her har du også både butikk og bussholdeplass like i nærheten, så du kommer deg raskt frem til det du trenger i hverdagen.

Bilder

Om nabolaget

  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.

Virtuell visning Tamburløkka IIIII

Se hvordan det blir å bo i en 3-roms på Tamburløkka. Leilighet C405.