For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Solgt

Leilighet, D-304, 2 Rom

Beskrivelse

Praktisk 2-roms med herlig balkong

Her kommer du inn til en praktisk entré i tredje etasje med plass til skyvedørsgarderobe og oppheng av jakker. Her har du også inngang til badet, noe som er praktisk på travle morgener når du skal raskt ut døren. Badet er pent flislagt, har varmekabler og opplegg til vaskemaskin. Soverommet har skyvedørsinngang og godt med skapplass. Her har du også utsikt til balkongen. Boligens stue og kjøkken ligger kombinert i et stort og åpent rom der det er trivelig å oppholde seg. Her har du plass til å invitere gjester på middag eller sofakveld. Fra sofakroken har du utsyn til din egen balkong, en herlig forlengelse av hjemmet på fine vår- og sommerdager. Her er det topp å innrede med fine utemøbler og grønne gleder.

Fellesområdene

Mellom husene i Tamburløkka vil det bli opparbeidet trivelige uteområder som skaper naturlige møteplasser mellom naboer og venner. Her blir det grønn beplantning, fine gangstier, parker, leketun og sykkelbane. Området vil også få betongheller, grus og asfalt i gangarealer som gjør det visuelt pent og enkelt å vedlikeholde.

I parkeringskjelleren blir det sykkelverksted og smørebod slik at du alltid kan ha det sporty utstyret klart når forholdene er tilrettelagt for en tur i løypa. Kjøper du en 3- eller 4-roms leilighet i Tamburløkka, får du p-plass med på kjøpet. Her er alt tilrettelagt for en enkel, komfortabel og praktisk hverdag.

Nabolaget

Tamburløkka III er det tredje byggetrinnet i nabolaget som etter hvert kommer til å fungere som en del av en spennende landsby som ligger skjermet til samtidig som det har nærhet til Ski sentrum. Nabolagets varierte boligtyper gjør at dette blir et område der mange vil trives og ha en god og trygg hverdag. Her har du også tøffelavstand til både butikk og bussholdeplass, så du kommer deg raskt frem til det du trenger i hverdagen.

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.