For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Follobanen – Oslo har aldri vært nærmere

Med Follobanen har reisetiden fra Ski stasjon til Oslo S blitt redusert til kun 11 minutter. Et hjem på Tamburløkka gir deg trygge og rolige omgivelser samtidig som du har byen lett tilgjengelig.

Beskrivelse

Leilighet i øverste etasje

Velkommen hjem til en nydelig 3-roms leilighet. Det romslige inngangspartiet gir deg gode oppbevaringsmuligheter. Her har du inngang til leilighetens to soverrom og to flotte, flislagte, bad. Begge badene har vegghengt toalett, vaskeservant og dusj. Det største badet har i tillegg opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Hjemmets oppholdsrom er praktisk inndelt slik at kjøkkendelen med integrerte hvitevarer er delvis adskilt. Både kjøkken og stue har godt med lys takket være store vindusflater. Fra stuen har du utgang til en herlig balkong med plass til både grillfest og solskinn.

Fellesområdene

Mellom husene i Tamburløkka er det trivelige uteområder som skaper naturlige møteplasser mellom naboer og venner. Grønn beplantning, fine gangstier, parker, leketun og sykkelbane. Betongheller, grus og asfalt i gangarealer gjør det visuelt pent og enkelt å vedlikeholde.

I parkeringskjelleren gjør sykkelverksted og smørebod at du alltid kan ha sportsutstyret klart, når forholdene er gode for en tur i løypa. Kjøper du en 3- eller 4-roms leilighet i Tamburløkka, får du p-plass med på kjøpet.

Nabolaget

Tamburløkka III er det tredje byggetrinnet i nabolaget som fungerer som en del av en spennende landsby som ligger skjermet til, samtidig som det har nærhet til Ski sentrum. Nabolagets varierte boligtyper gjør at dette blir et område der mange vil trives og ha en god og trygg hverdag. Her har du også både butikk og bussholdeplass like i nærheten, så du kommer deg raskt frem til det du trenger i hverdagen.

Bilder

Om nabolaget

  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.

Virtuell visning Tamburløkka IIIII

Se hvordan det blir å bo i en 3-roms på Tamburløkka. Leilighet C405.