For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Til salgs

Leilighet, D-403, 4 Rom

Få en trygg privat visning

Få en 1:1 visning – også mulig digitalt

Finn et tidspunkt som passer deg i oversikten via linken.

Book
Beskrivelse

Hverdagsluksus og to bad

Stor 3-roms topp- og hjørneleilighet som ønsker deg velkommen med en romslig entré med mye oppbevaringsplass samt inngang til en innvendig bod og et av leilighetens to bad med opplegg til vaskemaskin. Boligen har soverom hvorav master bedroom har eget bad, her får du altså litt hotellfølelse hver dag. Dersom du ikke trenger så mange soveplasser er det supert å gjøre et av soverommene om til en liten TV-stue, et hjemmekontor eller hobbyrom. Hjemmets oppholdsrom er lyst og åpent, og har god plass til både hverdagens gjøremål og helgens gjestebud. Her ligger kjøkkeninnredningen litt adskilt fra resten av stuen. Fra stuen har du skyvedører ut til en flott balkong som fungerer som en forlengelse av stuen på varmere dager. Her er det trivelig å innrede en egen liten grønn oase, og hva med en liten kjøkkenhage?

Fellesområdene

Mellom husene i Tamburløkka vil det bli opparbeidet trivelige uteområder som skaper naturlige møteplasser mellom naboer og venner. Her blir det grønn beplantning, fine gangstier, parker, leketun og sykkelbane. Området vil også få betongheller, grus og asfalt i gangarealer som gjør det visuelt pent og enkelt å vedlikeholde.

I parkeringskjelleren blir det sykkelverksted og smørebod slik at du alltid kan ha det sporty utstyret klart når forholdene er tilrettelagt for en tur i løypa. Kjøper du en 3- eller 4-roms leilighet i Tamburløkka, får du p-plass med på kjøpet. Her er alt tilrettelagt for en enkel, komfortabel og praktisk hverdag.

Nabolaget

Tamburløkka III er det tredje byggetrinnet i nabolaget som etter hvert kommer til å fungere som en del av en spennende landsby som ligger skjermet til samtidig som det har nærhet til Ski sentrum. Nabolagets varierte boligtyper gjør at dette blir et område der mange vil trives og ha en god og trygg hverdag. Her har du også tøffelavstand til både butikk og bussholdeplass, så du kommer deg raskt frem til det du trenger i hverdagen.

Bilder
Om nabolaget
  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.