For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
nybygg oslo tamburløkka bonava oversiktsvisu ski nabolag
Område

Tamburløkka

Et landlig, men sentralt nabolag

Follobanen – Oslo har aldri vært nærmere

Med Follobanen har reisetiden fra Ski stasjon til Oslo S blitt redusert til kun 11 minutter. Et hjem på Tamburløkka gir deg trygge og rolige omgivelser samtidig som du har byen lett tilgjengelig.

Beskrivelse

Et landlig, men sentralt nabolag

Tamburløkka er et helt nytt boligprosjekt på Solberg sentralt i Ås kommune. Her bor du i rolige omgivelser, samtidig som du har kort vei til Ski sentrum.

Med Follobanen har også veien inn til Oslo sentrum blitt kort. Derfor er Tamburløkka er perfekt for pendlere.

Tamburløkka består av flere nabolag, både Tamburløkka I, II og III, samt Tamburparken som også vil bestå av flere byggetrinn. Disse blir omslynget av flotte, grønne fellesarealer der naboer og venner kan møtes. Fellesområdene er delt inn i hyggelige soner, hvor du selv kan velge om du ønsker å være sosial eller trekke deg mer tilbake. Velkommen hjem til en hverdag der alt foregår på dine premisser.

Ski er et satsningsområde hvor både private og offentlige aktører skal i gang med spennende utbyggingsprosjekter. Kommunen har mange planer for utbygging av gater, torg og møteplasser som får god kvalitet og som ivaretar miljøet. Her kan du bli en del av et spennende område i utvikling.

Om nabolaget

  • Tett på naturen

    I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.

  • Barnevennlig

    Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.

  • Landlig, men samtidig sentralt

    Tamburløkka ligger 20 minutters gange unna Ski stasjon og Ski sentrum. Det er hyppige bussavganger til sentrum og i 2022 ferdigstilles InterCity-strekningen fra Ski til Oslo S (Follobanen), og da vil reisetiden reduseres til 11 minutter. Fra Tamburløkka til Ski sentrum og den nye Follobanen går det buss - denne strekningen tar fem minutter.

Tamburløkka