For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Nybygg Leilighet Oslo
Område

Gartneritaket

Nye leiligheter med felles takterrasse i Vestby sentrum

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Gartneritaket I. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Follobanen - kun 22 minutter fra Vestby til Oslo S

Beskrivelse

Nye leiligheter med felles takterrasse i Vestby sentrum

Gartneritaket er et nytt nabolag med en attraktiv beliggenhet i Vestby sentrum, der Bonava nå bygger rundt 500 nye selveierleiligheter i ulike størrelser. Første trinn vil bestå av 92 leiligheter.

Dette nabolaget skal være et sted hvor mange forskjellige mennesker i mange forskjellige livssituasjoner kan leve og trives sammen. Gartneritaket vil være et sammensatt nabolag med mangfold blant både hjemmene og menneskene som bor i dem.

Gartneritaket får en kvartalsstruktur som gjør gårdsrommet mellom husene til et pusterom og et samlingspunkt mellom venner og naboer. Nabolaget vil ivareta historien tomten bærer. Her var det en gang et kjent gartneri, og nabolaget har således fått sitt navn. I Gartneritaket vil det være flere små drivhus både på taket av husene og i gårdsrommet mellom husene. Dette kommer til å gjøre dine daglige omgivelser grønne og frodige, og atmosfæren i bomiljøet vil føles naturnært til tross for den urbane beliggenheten.

Den sentrale lokasjonen til Gartneritaket sørger for at du har nærhet til alt du trenger. Du har tøffelavstand til Vestby Storsenter som gir deg alle mulige shoppingmuligheter, og Oslo Fashion Outlet ligger like utenfor sentrum. Det er gangavstand til skoler og barnehager, og Vestby Stasjon ligger kun et par minutter unna. Når Follobanen åpner i desember 2022 bruker du rundt tjue minutter inn til Oslo. Nærheten til E6 gjør at nabolaget også er lett tilgjengelig med bil.

Nærområdet til Gartneritaket byr på flotte turområder i skog og mark, en vakker kystlinje, frodige kulturlandskap og hyggelige bomiljøer. Velkommen hjem.

Bilder

Gartneritaket

Se denne videoen og få tips til urban gardening