For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
leilighet Vestby viken nybygg gartneritaket
Til salgs

Gartneritaket I

Bo behagelig, grønt og moderne i Vestby Sentrum

Eierform :
Selveier
Pris:
4 600 000 -
11 200 000 kr.
Størrelse (BRA):
72 - 121 m²
Antall rom:
3 - 4
Innflytting:
Forventet Q3 2024

Visning

Visning Gartneritaket

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere. Finn selgers kontaktinfo lenger nede på denne siden under fanen "Fakta om hjemmene".
Book privatvisning

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Gartneritaket I. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kr 0,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Follobanen - kun 22 minutter fra Vestby til Oslo S

Beskrivelse

Helt nye leiligheter i Vestby sentrum

Bo behagelig, grønt og moderne i Vestby Sentrum

Gartneritaket I er første byggetrinn av det som vil bli et stort nytt, svanemerket nabolag sentralt i Vestby. Dette trinnet vil bestå av tre hus med til sammen 92 nye boliger. Her bor du med nærhet til alt du trenger i hverdagen.

Her kan du velge mellom supersmarte 1-roms, funksjonelle 2-roms, trivelige 3-roms og romslige 4-roms leiligheter. Om du er på utkikk etter din første bolig eller flytter du fra et større hus - i Gartneritaket kan du finne et hjem som passer for deg. Størrelsene på leilighetene i første byggetrinn vil variere fra 24-120 kvm.

Noe av det gjeveste ved Gartneritaket I - som navnet også peker mot - er en fantastisk takhage med utestue med langbord, kjøkken, og muligheter for å drive med urban dyrking i både parseller og drivhus. Her kan du ha egne planteprosjekter, eller du kan delta i nabolagets dyrkelag som vil samle likesinnede naboer til felles dyrking av grønne gleder. Takhagen blir et møtepunkt for naboer og gode venner, og det vil være et sted du ønsker å bruke sommer som vinter.

Også gårdsrommet mellom husene i nabolagene blir et flott samlingssted for venner og naboer. Det grønne rommet vil bli som et trivelig parkområde, med grønne gangstier, møtesteder og luftige lunger, som er skjermet fra de urbane omgivelsene, og det blir en forlengelse av ditt hjem – dette er ditt nabolag.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktiviteter

  Vestby og omegn byr på flere flotte turområder som opprettes og vedlikeholdes av en dedikert stigruppe. Stiene svinger seg mot både Son og Hvitsten, og langs den flotte kysten, i tillegg til områdene rundt Sole i Vestby. På Kalfjøs, ikke langt fra Gartneritaket, finner du Bonava-huken, der du kan ta en pause på turen med kakao og niste. Her blir det også kjørt opp skiløyper om vinteren, så dette er områder du kan bruke året rundt.

 • Shopping og dagligvare

  Vestby tilbyr en rekke shopping- og innkjøpsmuligheter. I tillegg til flere dagligvarebutikker, bor du nært både Vestby Storsenter og Oslo Fashion Outlet som har alt du trenger og mer til. Begge stedene byr også på trivelige kaféer og spisesteder der du kan nyte en god lunsj eller bare en deilig takeaway kaffe som gir ekstra energi til handleturen.

 • Transport

  Gartneritaket ligger like ved Vestby stasjon. Med Follobanen bruker du rundt tjue minutter inn til Oslo S. I tillegg bor du med enkel tilgang ut på E6.

 • Sport og aktiviteter

  Er du en aktiv type kan du bryne deg på blant annet Mudo Gym & Trening, Kraft Trening og Family Sports Club i Vestby. I tillegg ligger en skatepark i Pepperstad Skog like ved Vestbyhallen, og både Vestby Arena og Grøstad Stadion, som blir gjort til skøytebane om vinteren, byr på sportslige gleder.

Parkering

Boligene