For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Stilig 3-roms hjørneleilighet med markterrasse

Leiligheten har hjørneplassering i første etasje, trappefri adkomst og et areal på 70 kvm. Planløsningen består av en gang, et pent bad, stor stue med åpen kjøkkenløsning og to soverom. Hovedsoverommet vender mot nordøst og oppleves ekstra svalt. 

Leiligheten har en romslig, vinkelformet entré med dør inn til badet. Det er god plass til garderobeløsning i entréen. Badet har flislagte overflater, dusjhjørne, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Det er varme i gulvet og avtrekk via leilighetens balanserte ventilasjonsanlegg. 

Stuen og kjøkkenet har et areal på nær 35 kvm, og dermed god plass til å samle familie og venner til måltider og sofahygge. Store vinduer gir gode lysforhold og fra stuen er det utgang til en sørøstvendt, innglasset markterrasse på over 15 kvm, og direkte tilkomst til en hage på rundt 35 kvm.

Bilder
Om nabolaget
 • Natur og aktiviteter

  Vestby og omegn byr på flere flotte turområder som opprettes og vedlikeholdes av en dedikert stigruppe. Stiene svinger seg mot både Son og Hvitsten, og langs den flotte kysten, i tillegg til områdene rundt Sole i Vestby. På Kalfjøs, ikke langt fra Gartneritaket, finner du Bonava-huken, der du kan ta en pause på turen med kakao og niste. Her blir det også kjørt opp skiløyper om vinteren, så dette er områder du kan bruke året rundt.

 • Shopping og dagligvare

  Vestby tilbyr en rekke shopping- og innkjøpsmuligheter. I tillegg til flere dagligvarebutikker, bor du nært både Vestby Storsenter og Oslo Fashion Outlet som har alt du trenger og mer til. Begge stedene byr også på trivelige kaféer og spisesteder der du kan nyte en god lunsj eller bare en deilig takeaway kaffe som gir ekstra energi til handleturen.

 • Transport

  Gartneritaket ligger like ved Vestby stasjon. Når Follobanen er klar i slutten av 2022, bruker du rundt tjue minutter inn til Oslo S. I tillegg bor du med enkel tilgang ut på E6.

 • Sport og aktiviteter

  Er du en aktiv type kan du bryne deg på blant annet Mudo Gym & Trening, Kraft Trening og Family Sports Club i Vestby. I tillegg ligger en skatepark i Pepperstad Skog like ved Vestbyhallen, og både Vestby Arena og Grøstad Stadion, som blir gjort til skøytebane om vinteren, byr på sportslige gleder.

Solstudie GT I nordvest

Se solens gang i nabolaget

Solstudie GT I sørøst

Se solens gang