For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger

Visning Gartneritaket

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere. Finn selgers kontaktinfo lenger nede på denne siden under fanen "Fakta om hjemmene".
Book privatvisning

Beskrivelse

Stor, flott 4-roms hjørneleilighet med solrik balkong

Denne leiligheten ligger i andre etasje, har hjørneplassering og en innholdsrik, god planløsning. Fra felles trapperom med heis er det inngang til en romslig entré/gang med plass til skyvedørsgarderobe. Det er også adkomst til en praktisk bod fra entréen, noe som gjør det enkelt å holde orden. Leiligheten har to baderom, begge med fliser, downlights, dusjhjørne og vegghengt toalett. Ett av badene har direkte inngang fra hovedsoverommet, mens det andre har adkomst fra entréen og er utstyrt med opplegg for vaskemaskin. 

Stue og kjøkken har vinkelform og god plass til både spisestuemøblement og sofa. Kjøkkeninnredningen er montert langs to vegger og leveres med hvitevarer. Det er i tillegg plass til kjøkkenøy om det skulle være ønskelig. Store vinduer i stuen gjør det ekstra lyst og trivelig, og med utgang til sørvestvendt balkong kan sol og frisk luft nytes til det fulle.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktiviteter

  Vestby og omegn byr på flere flotte turområder som opprettes og vedlikeholdes av en dedikert stigruppe. Stiene svinger seg mot både Son og Hvitsten, og langs den flotte kysten, i tillegg til områdene rundt Sole i Vestby. På Kalfjøs, ikke langt fra Gartneritaket, finner du Bonava-huken, der du kan ta en pause på turen med kakao og niste. Her blir det også kjørt opp skiløyper om vinteren, så dette er områder du kan bruke året rundt.

 • Shopping og dagligvare

  Vestby tilbyr en rekke shopping- og innkjøpsmuligheter. I tillegg til flere dagligvarebutikker, bor du nært både Vestby Storsenter og Oslo Fashion Outlet som har alt du trenger og mer til. Begge stedene byr også på trivelige kaféer og spisesteder der du kan nyte en god lunsj eller bare en deilig takeaway kaffe som gir ekstra energi til handleturen.

 • Transport

  Gartneritaket ligger like ved Vestby stasjon. Når Follobanen er klar i slutten av 2022, bruker du rundt tjue minutter inn til Oslo S. I tillegg bor du med enkel tilgang ut på E6.

 • Sport og aktiviteter

  Er du en aktiv type kan du bryne deg på blant annet Mudo Gym & Trening, Kraft Trening og Family Sports Club i Vestby. I tillegg ligger en skatepark i Pepperstad Skog like ved Vestbyhallen, og både Vestby Arena og Grøstad Stadion, som blir gjort til skøytebane om vinteren, byr på sportslige gleder.

Parkering

Solstudie GT I nordvest

Se solens gang i nabolaget

Solstudie GT I sørøst

Se solens gang