For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger

Visning Gartneritaket

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere. Finn selgers kontaktinfo lenger nede på denne siden under fanen "Fakta om hjemmene".
Book privatvisning

Beskrivelse

Stor og innholdsrik 4-roms leilighet med sørvestvendt balkong

Leiligheten har hjørneplassering i tredje etasje og vender inn mot Gartneritakets fine gårdsrom. Planløsningen er innholdsrik og består av entré/gang, tre gode soverom, to flislagte bad og en stor bod. Ved behov er det muligheter for et fjerde soverom.

Alle soverommene har plass til garderobeskap/skyvedørsgarderober, og ett av rommene har ekstra luksus med eget bad. Badet som har adkomst fra gangen har opplegg for vaskemaskin. For øvrig har begge bad vegghengt toalett, dusjhjørne og servantinnredning. 

Stuen og kjøkkenet har et areal på hele 49 kvm, noe som byr på varierte møbleringsmuligheter. Store vinduer gjør det lyst og tiltalende, og det er i tillegg utgang til en overbygd balkong med sol gjennom store deler av dagen.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktiviteter

  Vestby og omegn byr på flere flotte turområder som opprettes og vedlikeholdes av en dedikert stigruppe. Stiene svinger seg mot både Son og Hvitsten, og langs den flotte kysten, i tillegg til områdene rundt Sole i Vestby. På Kalfjøs, ikke langt fra Gartneritaket, finner du Bonava-huken, der du kan ta en pause på turen med kakao og niste. Her blir det også kjørt opp skiløyper om vinteren, så dette er områder du kan bruke året rundt.

 • Shopping og dagligvare

  Vestby tilbyr en rekke shopping- og innkjøpsmuligheter. I tillegg til flere dagligvarebutikker, bor du nært både Vestby Storsenter og Oslo Fashion Outlet som har alt du trenger og mer til. Begge stedene byr også på trivelige kaféer og spisesteder der du kan nyte en god lunsj eller bare en deilig takeaway kaffe som gir ekstra energi til handleturen.

 • Transport

  Gartneritaket ligger like ved Vestby stasjon. Når Follobanen er klar i slutten av 2022, bruker du rundt tjue minutter inn til Oslo S. I tillegg bor du med enkel tilgang ut på E6.

 • Sport og aktiviteter

  Er du en aktiv type kan du bryne deg på blant annet Mudo Gym & Trening, Kraft Trening og Family Sports Club i Vestby. I tillegg ligger en skatepark i Pepperstad Skog like ved Vestbyhallen, og både Vestby Arena og Grøstad Stadion, som blir gjort til skøytebane om vinteren, byr på sportslige gleder.

Parkering

Solstudie GT I nordvest

Se solens gang i nabolaget

Solstudie GT I sørøst

Se solens gang