For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Gartneritaket I. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Follobanen - kun 22 minutter fra Vestby til Oslo S

Beskrivelse

Tiltalende 3-roms med stor markterrasse

Denne leiligheten ligger i første etasje i Hus B, og har en praktisk entré/gang med plass til garderobeskap. Øvrige planløsning består av to soverom, bad, bod/garderoberom og stue/kjøkken. Leiligheten har sørøstvendt fasade og utgang fra stuen til en stor innglasset markterrasse med god plass til både sittegruppe, grill og solstoler.  Fra markterrasse er det direkte utgang til en privat hage.

Stuen og kjøkkenet har store vinduer og fin utforming som gir flere møbleringsmuligheter. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form lengst inn i rommet og utstyrt med hvitevarer. 

Leiligheten har to soverom, det ene med inngang tvers over gangen for badet, og det andre fra stuen. Hovedsoverommet har plass til garderobeskap, og direkte inngang til en bod som kan bli et utmerket garderoberom. Badet har flislagte overflater og opplegg for vaskemaskin. Av utstyr har badet dusjhjørne, vegghengt toalett og servantinnredning.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktiviteter

  Vestby og omegn byr på flere flotte turområder som opprettes og vedlikeholdes av en dedikert stigruppe. Stiene svinger seg mot både Son og Hvitsten, og langs den flotte kysten, i tillegg til områdene rundt Sole i Vestby. På Kalfjøs, ikke langt fra Gartneritaket, finner du Bonava-huken, der du kan ta en pause på turen med kakao og niste. Her blir det også kjørt opp skiløyper om vinteren, så dette er områder du kan bruke året rundt.

 • Shopping og dagligvare

  Vestby tilbyr en rekke shopping- og innkjøpsmuligheter. I tillegg til flere dagligvarebutikker, bor du nært både Vestby Storsenter og Oslo Fashion Outlet som har alt du trenger og mer til. Begge stedene byr også på trivelige kaféer og spisesteder der du kan nyte en god lunsj eller bare en deilig takeaway kaffe som gir ekstra energi til handleturen.

 • Transport

  Gartneritaket ligger like ved Vestby stasjon. Med Follobanen bruker du rundt tjue minutter inn til Oslo S. I tillegg bor du med enkel tilgang ut på E6.

 • Sport og aktiviteter

  Er du en aktiv type kan du bryne deg på blant annet Mudo Gym & Trening, Kraft Trening og Family Sports Club i Vestby. I tillegg ligger en skatepark i Pepperstad Skog like ved Vestbyhallen, og både Vestby Arena og Grøstad Stadion, som blir gjort til skøytebane om vinteren, byr på sportslige gleder.

Parkering

Solstudie GT I nordvest

Se solens gang i nabolaget

Solstudie GT I sørøst

Se solens gang