For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger

Visning Gartneritaket

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere. Finn selgers kontaktinfo lenger nede på denne siden under fanen "Fakta om hjemmene".
Book privatvisning

Beskrivelse

Gjennomgående, stilig 3-roms med markterrasse

Tross leilighetens plassering i andre etasje er det utgang fra hovedsoverommet til en koselig markterrasse som vender inn mot det fine gårdsrommet. Leiligheten består av en romslig entré/gang, en praktisk bod, et klassisk baderom, to soverom og stue/kjøkken i åpen løsning. 

Begge soverom ligger vendt mot nordvest, mens stue/kjøkken har fransk balkong og vinduer mot sørøst. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form lengst inn i rommet, og utstyrt med hvitevarer. Den åpne romløsningen gir plass til både sofa og spisebord. 

Badet har fliser, gulvvarme og downlights, samt dusjhjørne, vegghengt toalett, servantinnredning og opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har gode oppbevaringsmuligheter med plass til garderobeløsning i begge soverom og entré. Boden ligger i tilknytning til entréen.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktiviteter

  Vestby og omegn byr på flere flotte turområder som opprettes og vedlikeholdes av en dedikert stigruppe. Stiene svinger seg mot både Son og Hvitsten, og langs den flotte kysten, i tillegg til områdene rundt Sole i Vestby. På Kalfjøs, ikke langt fra Gartneritaket, finner du Bonava-huken, der du kan ta en pause på turen med kakao og niste. Her blir det også kjørt opp skiløyper om vinteren, så dette er områder du kan bruke året rundt.

 • Shopping og dagligvare

  Vestby tilbyr en rekke shopping- og innkjøpsmuligheter. I tillegg til flere dagligvarebutikker, bor du nært både Vestby Storsenter og Oslo Fashion Outlet som har alt du trenger og mer til. Begge stedene byr også på trivelige kaféer og spisesteder der du kan nyte en god lunsj eller bare en deilig takeaway kaffe som gir ekstra energi til handleturen.

 • Transport

  Gartneritaket ligger like ved Vestby stasjon. Når Follobanen er klar i slutten av 2022, bruker du rundt tjue minutter inn til Oslo S. I tillegg bor du med enkel tilgang ut på E6.

 • Sport og aktiviteter

  Er du en aktiv type kan du bryne deg på blant annet Mudo Gym & Trening, Kraft Trening og Family Sports Club i Vestby. I tillegg ligger en skatepark i Pepperstad Skog like ved Vestbyhallen, og både Vestby Arena og Grøstad Stadion, som blir gjort til skøytebane om vinteren, byr på sportslige gleder.

Parkering

Solstudie GT I nordvest

Se solens gang i nabolaget

Solstudie GT I sørøst

Se solens gang