For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Visning Gartneritaket

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere. Finn selgers kontaktinfo lenger nede på denne siden under fanen "Fakta om hjemmene".
Book privatvisning

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Gartneritaket I. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Follobanen - kun 22 minutter fra Vestby til Oslo S

Beskrivelse

Stor og innholdsrik 4-roms med balkong og gjennomgående planløsning

Denne leiligheten ligger i tredje etasje i Hus B, med gjennomgående planløsning og en koselig, overbygd balkong som vender inn mot det fine, grønne gårdsrommet. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen, sosial løsning – perfekt for matlaging, måltider og sofahygge. Store vinduer gjør det ekstra trivelig og det er utgang til balkongen. To av soverommene i leiligheten har vinduer mot sørøst, begge er romslige med god plass til garderobeskap. Det tredje soverommet har inngang fra stuen og er tilknyttet bod som er godt egnet som garderoberom. 

Videre har leiligheten en stor, fin entré/gang med plass til flere garderobeskap, og dør til både gjestetoalett og bad. Bad og gjestetoalett har flislagt gulv og vegghengt toalett. Badet har i tillegg fliser på veggene, servantinnredning, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

I denne boligen har vi gjort noen tilvalg som du får med på kjøpet. Veggene vil bli malt i en av våre utvalgte farger, WC-gulvet får lysegrå fliser, kjøkkenet er oppgradert til kjøkkenstilen Moderne, og i gangen vil det komme downlights. Vi tror du kommer til å sette pris på disse detaljene, ta kontakt med prosjektselger for å høre mer om oppgraderingene og andre tilvalgsmuligheter.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktiviteter

  Vestby og omegn byr på flere flotte turområder som opprettes og vedlikeholdes av en dedikert stigruppe. Stiene svinger seg mot både Son og Hvitsten, og langs den flotte kysten, i tillegg til områdene rundt Sole i Vestby. På Kalfjøs, ikke langt fra Gartneritaket, finner du Bonava-huken, der du kan ta en pause på turen med kakao og niste. Her blir det også kjørt opp skiløyper om vinteren, så dette er områder du kan bruke året rundt.

 • Shopping og dagligvare

  Vestby tilbyr en rekke shopping- og innkjøpsmuligheter. I tillegg til flere dagligvarebutikker, bor du nært både Vestby Storsenter og Oslo Fashion Outlet som har alt du trenger og mer til. Begge stedene byr også på trivelige kaféer og spisesteder der du kan nyte en god lunsj eller bare en deilig takeaway kaffe som gir ekstra energi til handleturen.

 • Transport

  Gartneritaket ligger like ved Vestby stasjon. Med Follobanen bruker du rundt tjue minutter inn til Oslo S. I tillegg bor du med enkel tilgang ut på E6.

 • Sport og aktiviteter

  Er du en aktiv type kan du bryne deg på blant annet Mudo Gym & Trening, Kraft Trening og Family Sports Club i Vestby. I tillegg ligger en skatepark i Pepperstad Skog like ved Vestbyhallen, og både Vestby Arena og Grøstad Stadion, som blir gjort til skøytebane om vinteren, byr på sportslige gleder.

Parkering

Solstudie GT I nordvest

Se solens gang i nabolaget

Solstudie GT I sørøst

Se solens gang