For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Gjennomgående, stilig 3-roms med balkong og fransk balkong

I tredje etasje i Hus B ligger denne leiligheten, med gjennomgående, smart planløsning. Leiligheten har en romslig vinkelformet entré med inngang til en kjekk bod og plass til garderobeskap. Fra entréen er det dør inn til bad og to nordvestvendte soverom. 

Badet har fliser, dusjhjørne, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Det er varme i gulvet og downlights i himling. I begge soverom er det plass til garderobeskap, og hovedsoverommet har ekstra luksus med utgang til balkong inn mot gårdsrommet.

Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning og har store vinduer mot sørøst. En fransk balkong gir en ekstra luftig følelse på varme sommerdager. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form innerst i rommet, slik at stuen enkelt lar seg møblere med både sofagruppe og spisebord.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktiviteter

  Vestby og omegn byr på flere flotte turområder som opprettes og vedlikeholdes av en dedikert stigruppe. Stiene svinger seg mot både Son og Hvitsten, og langs den flotte kysten, i tillegg til områdene rundt Sole i Vestby. På Kalfjøs, ikke langt fra Gartneritaket, finner du Bonava-huken, der du kan ta en pause på turen med kakao og niste. Her blir det også kjørt opp skiløyper om vinteren, så dette er områder du kan bruke året rundt.

 • Shopping og dagligvare

  Vestby tilbyr en rekke shopping- og innkjøpsmuligheter. I tillegg til flere dagligvarebutikker, bor du nært både Vestby Storsenter og Oslo Fashion Outlet som har alt du trenger og mer til. Begge stedene byr også på trivelige kaféer og spisesteder der du kan nyte en god lunsj eller bare en deilig takeaway kaffe som gir ekstra energi til handleturen.

 • Transport

  Gartneritaket ligger like ved Vestby stasjon. Når Follobanen er klar i slutten av 2022, bruker du rundt tjue minutter inn til Oslo S. I tillegg bor du med enkel tilgang ut på E6.

 • Sport og aktiviteter

  Er du en aktiv type kan du bryne deg på blant annet Mudo Gym & Trening, Kraft Trening og Family Sports Club i Vestby. I tillegg ligger en skatepark i Pepperstad Skog like ved Vestbyhallen, og både Vestby Arena og Grøstad Stadion, som blir gjort til skøytebane om vinteren, byr på sportslige gleder.

Parkering

Solstudie GT I nordvest

Se solens gang i nabolaget

Solstudie GT I sørøst

Se solens gang