For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger

Visning Gartneritaket

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere. Finn selgers kontaktinfo lenger nede på denne siden under fanen "Fakta om hjemmene".
Book privatvisning

Beskrivelse

Gjennomgående, stilig 3-roms med balkong og fransk balkong

Leiligheten ligger i femte etasje i Hus B, med gjennomgående planløsning og store, gode rom. Leiligheten har en vinkelformet entré på over 12 kvm, med plass til garderobeskap og med inngang til en praktisk bod. 

Begge soverommene har inngang fra entréen, og det samme har badet. Soverommene har vinduer mot nordvest, og fra hovedsoverommet er det utgang til balkong som vender inn mot gårdsrommet. Badet er flislagt, har gulvvarme og downlights. Videre er det utstyrt med vegghengt toalett, servantinnredning, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning og har store vinduer mot sørøst og glassdør til en fransk balkong som gir en ekstra luftig følelse. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form innerst i rommet, slik at stuen enkelt lar seg møblere med både sofagruppe og spisebord. Kjøkkeninnredningen har hvitevarer og god benke-/skapplass.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktiviteter

  Vestby og omegn byr på flere flotte turområder som opprettes og vedlikeholdes av en dedikert stigruppe. Stiene svinger seg mot både Son og Hvitsten, og langs den flotte kysten, i tillegg til områdene rundt Sole i Vestby. På Kalfjøs, ikke langt fra Gartneritaket, finner du Bonava-huken, der du kan ta en pause på turen med kakao og niste. Her blir det også kjørt opp skiløyper om vinteren, så dette er områder du kan bruke året rundt.

 • Shopping og dagligvare

  Vestby tilbyr en rekke shopping- og innkjøpsmuligheter. I tillegg til flere dagligvarebutikker, bor du nært både Vestby Storsenter og Oslo Fashion Outlet som har alt du trenger og mer til. Begge stedene byr også på trivelige kaféer og spisesteder der du kan nyte en god lunsj eller bare en deilig takeaway kaffe som gir ekstra energi til handleturen.

 • Transport

  Gartneritaket ligger like ved Vestby stasjon. Når Follobanen er klar i slutten av 2022, bruker du rundt tjue minutter inn til Oslo S. I tillegg bor du med enkel tilgang ut på E6.

 • Sport og aktiviteter

  Er du en aktiv type kan du bryne deg på blant annet Mudo Gym & Trening, Kraft Trening og Family Sports Club i Vestby. I tillegg ligger en skatepark i Pepperstad Skog like ved Vestbyhallen, og både Vestby Arena og Grøstad Stadion, som blir gjort til skøytebane om vinteren, byr på sportslige gleder.

Parkering

Solstudie GT I nordvest

Se solens gang i nabolaget

Solstudie GT I sørøst

Se solens gang