For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Visning Gartneritaket

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere. Finn selgers kontaktinfo lenger nede på denne siden under fanen "Fakta om hjemmene".
Book privatvisning

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Gartneritaket I. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Follobanen - kun 22 minutter fra Vestby til Oslo S

Beskrivelse

Rålekker 4-roms toppleilighet med takterrasse på 59 kvm

Velkommen inn til Gartneritakets største og råeste leilighet. Leiligheten ligger i toppetasjen og har en fantastisk takterrasse på nærmere 60 kvm. Solforholdene er utmerket og utsikten vidstrakt. Her er det hyggelig å være og ønske gjester velkommen til lyse sommerkvelder med sene middager.

Entréen er romslig og har god plass til garderobeløsning. Leiligheten skilte med gjennomgående planløsning, en nydelig stue med åpen løsning til kjøkkenet, tre soverom, to bad og en innvendig bod. Det er verdt å merke seg at hovedsoverommet har direkte inngang til bad med opplegg for vaskemaskin. Begge bad har fliser, gulvvarme, downlights, vegghengt toalett og dusjhjørne. 

Stuen/kjøkkenet har flotte vindusløsninger langs tre vegger og to utganger til takterrassen. Møbleringsmulighetene er mange, og man kan dekke langbord i tilknytning til kjøkkenet. Innredningen leveres med hvitevarer og har god benke -og oppbevaringsplass.

I denne boligen har vi gjort noen tilvalg som du får med på kjøpet. Veggene vil bli malt i en av våre utvalgte farger, det blir enstavs parkett av typen mattlakkert hvit, kjøkkenet er oppgradert til kjøkkenstilen Moderne, og i gangen vil det komme downlights. Vi tror du kommer til å sette pris på disse detaljene, ta kontakt med prosjektselger for å høre mer om oppgraderingene og andre tilvalgsmuligheter.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktiviteter

  Vestby og omegn byr på flere flotte turområder som opprettes og vedlikeholdes av en dedikert stigruppe. Stiene svinger seg mot både Son og Hvitsten, og langs den flotte kysten, i tillegg til områdene rundt Sole i Vestby. På Kalfjøs, ikke langt fra Gartneritaket, finner du Bonava-huken, der du kan ta en pause på turen med kakao og niste. Her blir det også kjørt opp skiløyper om vinteren, så dette er områder du kan bruke året rundt.

 • Shopping og dagligvare

  Vestby tilbyr en rekke shopping- og innkjøpsmuligheter. I tillegg til flere dagligvarebutikker, bor du nært både Vestby Storsenter og Oslo Fashion Outlet som har alt du trenger og mer til. Begge stedene byr også på trivelige kaféer og spisesteder der du kan nyte en god lunsj eller bare en deilig takeaway kaffe som gir ekstra energi til handleturen.

 • Transport

  Gartneritaket ligger like ved Vestby stasjon. Med Follobanen bruker du rundt tjue minutter inn til Oslo S. I tillegg bor du med enkel tilgang ut på E6.

 • Sport og aktiviteter

  Er du en aktiv type kan du bryne deg på blant annet Mudo Gym & Trening, Kraft Trening og Family Sports Club i Vestby. I tillegg ligger en skatepark i Pepperstad Skog like ved Vestbyhallen, og både Vestby Arena og Grøstad Stadion, som blir gjort til skøytebane om vinteren, byr på sportslige gleder.

Parkering

Solstudie GT I nordvest

Se solens gang i nabolaget

Solstudie GT I sørøst

Se solens gang