For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Gartneritaket I. Kjøper du en leilighet nå, betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Follobanen - kun 22 minutter fra Vestby til Oslo S

Beskrivelse

Lys, stilfull 3-roms toppleilighet med takterrasse

Leiligheten har flott plassering i husets syvende/øverste etasje og utgang fra stue/kjøkken til en nydelig takterrasse med på ca. 32 kvm. Takterrassen har sol gjennom hele dagen og er et deilig sted å nyte fine sommerdager med venner og familie.

Stuen er lys og innbydende med fine vindusløsninger mot både sørøst og sørvest. Kjøkkeninnredningen er velutstyrt, montert langs en hel vegg og utstyrt med hvitevarer. Det er god plass til større spisebord og sofagruppe. 

Leiligheten har inngang fra felles trapperom med heis til en stor entré/gang med plass til garderobe. I en tilliggende bod på nærmere 4 kvm er det også plass til gode oppbevaringsløsninger. Leiligheten har ellers to gode soverom med plass til garderobeskap og et klassisk, pent bad med fliser. Badet har gulvvarme, downlights, vegghengt toalett, dusjhjørne, servantinnredning og opplegg for vaskemaskin.

I denne boligen har vi gjort noen tilvalg som du får med på kjøpet. Veggene vil bli malt i en av våre utvalgte farger, det blir enstavs parkett av typen mattlakkert hvit, kjøkkenet er oppgradert til kjøkkenstilen Moderne, og i gangen vil det komme downlights. Vi tror du kommer til å sette pris på disse detaljene, ta kontakt med prosjektselger for å høre mer om oppgraderingene og andre tilvalgsmuligheter.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktiviteter

  Vestby og omegn byr på flere flotte turområder som opprettes og vedlikeholdes av en dedikert stigruppe. Stiene svinger seg mot både Son og Hvitsten, og langs den flotte kysten, i tillegg til områdene rundt Sole i Vestby. På Kalfjøs, ikke langt fra Gartneritaket, finner du Bonava-huken, der du kan ta en pause på turen med kakao og niste. Her blir det også kjørt opp skiløyper om vinteren, så dette er områder du kan bruke året rundt.

 • Shopping og dagligvare

  Vestby tilbyr en rekke shopping- og innkjøpsmuligheter. I tillegg til flere dagligvarebutikker, bor du nært både Vestby Storsenter og Oslo Fashion Outlet som har alt du trenger og mer til. Begge stedene byr også på trivelige kaféer og spisesteder der du kan nyte en god lunsj eller bare en deilig takeaway kaffe som gir ekstra energi til handleturen.

 • Transport

  Gartneritaket ligger like ved Vestby stasjon. Med Follobanen bruker du rundt tjue minutter inn til Oslo S. I tillegg bor du med enkel tilgang ut på E6.

 • Sport og aktiviteter

  Er du en aktiv type kan du bryne deg på blant annet Mudo Gym & Trening, Kraft Trening og Family Sports Club i Vestby. I tillegg ligger en skatepark i Pepperstad Skog like ved Vestbyhallen, og både Vestby Arena og Grøstad Stadion, som blir gjort til skøytebane om vinteren, byr på sportslige gleder.

Parkering

Solstudie GT I nordvest

Se solens gang i nabolaget

Solstudie GT I sørøst

Se solens gang