For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger

Visning Gartneritaket

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere. Finn selgers kontaktinfo lenger nede på denne siden under fanen "Fakta om hjemmene".
Book privatvisning

Beskrivelse

Toppleilighet med takterrasse, balkong og mastersuite

Leiligheten har en utmerket plassering i Hus B, i syvende og øverste etasje. Leilighetens hovedfasade og balkong vender inn mot Gartneritakets fine gårdsrom, og i tillegg har leiligheten utgang fra stuen til en stor, privat takterrasse på over 47 kvm.

Leiligheten har god romløsning med entré/gang, to bad, tre soverom, bod og stue/kjøkken. Verdt å merke seg er hovedsoverommet som ligger i suiteløsning med eget bad og en bod velegnet som garderoberom. I tillegg har soverommet utgang til balkong med kveldssol. Badene har fliser, dusjhjørne, vegghengt toalett og servantinnredning. Badet i tilknytning til entréen har i tillegg opplegg for vaskemaskin. 

Stuen har store vinduer som gir utmerkede lysforhold, og det er god plass for sofagruppe og spisebord. Kjøkkeninnredningen ligger langs én vegg, utstyrt med hvitevarer og gode arbeidsflater. Fra stuen kommer du ut til en fantastisk takterrasse der du har muligheten til å skape et privat uterom helt etter egne drømmer. Kanskje ønsker du deg plantekasser, eller kanskje har du alltid hatt lyst på et utendørs loungeområde - det kan du få her. Velkommen hjem til en drøm av en leilighet.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktiviteter

  Vestby og omegn byr på flere flotte turområder som opprettes og vedlikeholdes av en dedikert stigruppe. Stiene svinger seg mot både Son og Hvitsten, og langs den flotte kysten, i tillegg til områdene rundt Sole i Vestby. På Kalfjøs, ikke langt fra Gartneritaket, finner du Bonava-huken, der du kan ta en pause på turen med kakao og niste. Her blir det også kjørt opp skiløyper om vinteren, så dette er områder du kan bruke året rundt.

 • Shopping og dagligvare

  Vestby tilbyr en rekke shopping- og innkjøpsmuligheter. I tillegg til flere dagligvarebutikker, bor du nært både Vestby Storsenter og Oslo Fashion Outlet som har alt du trenger og mer til. Begge stedene byr også på trivelige kaféer og spisesteder der du kan nyte en god lunsj eller bare en deilig takeaway kaffe som gir ekstra energi til handleturen.

 • Transport

  Gartneritaket ligger like ved Vestby stasjon. Når Follobanen er klar i slutten av 2022, bruker du rundt tjue minutter inn til Oslo S. I tillegg bor du med enkel tilgang ut på E6.

 • Sport og aktiviteter

  Er du en aktiv type kan du bryne deg på blant annet Mudo Gym & Trening, Kraft Trening og Family Sports Club i Vestby. I tillegg ligger en skatepark i Pepperstad Skog like ved Vestbyhallen, og både Vestby Arena og Grøstad Stadion, som blir gjort til skøytebane om vinteren, byr på sportslige gleder.

Parkering

Solstudie GT I nordvest

Se solens gang i nabolaget

Solstudie GT I sørøst

Se solens gang