For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Funksjonell 2-roms med solrik balkong

Leiligheten ligger i andre etasje i Hus C, med fasade og balkong mot sørøst. Leiligheten har fin romløsning med entré, bad, soverom og stue/kjøkken. Balkongen har adkomst fra stuen og byr på gode solforhold store deler av dagen. Stuen og kjøkkenets åpne areal gir plass til både sofa og spisebord. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form, og utstyrt med hvitevarer.

Soverommet har inngang fra stuen og plass til garderobeskap. Det er også plass til garderobeskap i entréen. Badet har lyse veggfliser og grå gulvfliser, samt gulvvarme og downlights. Av utstyr er det vegghengt toalett, servantinnredning, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktiviteter

  Vestby og omegn byr på flere flotte turområder som opprettes og vedlikeholdes av en dedikert stigruppe. Stiene svinger seg mot både Son og Hvitsten, og langs den flotte kysten, i tillegg til områdene rundt Sole i Vestby. På Kalfjøs, ikke langt fra Gartneritaket, finner du Bonava-huken, der du kan ta en pause på turen med kakao og niste. Her blir det også kjørt opp skiløyper om vinteren, så dette er områder du kan bruke året rundt.

 • Shopping og dagligvare

  Vestby tilbyr en rekke shopping- og innkjøpsmuligheter. I tillegg til flere dagligvarebutikker, bor du nært både Vestby Storsenter og Oslo Fashion Outlet som har alt du trenger og mer til. Begge stedene byr også på trivelige kaféer og spisesteder der du kan nyte en god lunsj eller bare en deilig takeaway kaffe som gir ekstra energi til handleturen.

 • Transport

  Gartneritaket ligger like ved Vestby stasjon. Når Follobanen er klar i slutten av 2022, bruker du rundt tjue minutter inn til Oslo S. I tillegg bor du med enkel tilgang ut på E6.

 • Sport og aktiviteter

  Er du en aktiv type kan du bryne deg på blant annet Mudo Gym & Trening, Kraft Trening og Family Sports Club i Vestby. I tillegg ligger en skatepark i Pepperstad Skog like ved Vestbyhallen, og både Vestby Arena og Grøstad Stadion, som blir gjort til skøytebane om vinteren, byr på sportslige gleder.

Parkering

Solstudie GT I nordvest

Se solens gang i nabolaget

Solstudie GT I sørøst

Se solens gang