For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Planlagt

Gartneritaket II

Flere nye hjem med flotte uterom på Gartneritaket

Eierform :
Selveier

Beskrivelse

Flere nye hjem med flotte uterom på Gartneritaket

Snart kommer neste byggetrinn på Gartneritaket i Vestby sentrum. 131 nye, svanemerkede selveierleiligheter mellom Vestby Storsenter og Vestby Stasjon.

Velkommen hjem til et boligprosjekt der du kan dyrke både gode relasjoner og grønne gleder. Gartneritaket II vil få en nydelig felles takterrasse med fantastisk utsikt, utestue, sitteplasser og muligheter for urban dyrking. Her kan du og naboene dine i fellesskap skape en grønn oase med akkurat de vekstene dere ønsker. Hva med å lage en liten kjøkkenhage der alle kan komme og plukke med seg litt urter til middagen?

Dette byggetrinnet vil by på 1-4-roms leiligheter med effektive planløsninger og flotte uteplasser. Som beboer i Gartneritaket II vil du selvsagt også ta del i det flotte felles gårdsrommet i midten av kvartalbebyggelsen. Her vil det bli en flott opparbeidet fellesområde med ulike planter, gangstier, sittegrupper og aktivitetsmuligheter. Velkommen hjem til grønne gleder og sentral beliggenhet i Vestby.

Om nabolaget

  • Natur og aktiviteter

    Vestby og omegn byr på flere flotte turområder som opprettes og vedlikeholdes av en dedikert stigruppe. Stiene svinger seg mot både Son og Hvitsten, og langs den flotte kysten, i tillegg til områdene rundt Sole i Vestby. På Kalfjøs, ikke langt fra Gartneritaket, finner du Bonava-huken, der du kan ta en pause på turen med kakao og niste. Her blir det også kjørt opp skiløyper om vinteren, så dette er områder du kan bruke året rundt.

  • Shopping og dagligvare

    Vestby tilbyr en rekke shopping- og innkjøpsmuligheter. I tillegg til flere dagligvarebutikker, bor du nært både Vestby Storsenter og Oslo Fashion Outlet som har alt du trenger og mer til. Begge stedene byr også på trivelige kaféer og spisesteder der du kan nyte en god lunsj eller bare en deilig takeaway kaffe som gir ekstra energi til handleturen.

  • Transport

    Gartneritaket ligger like ved Vestby stasjon. Med Follobanen bruker du rundt tjue minutter inn til Oslo S. I tillegg bor du med enkel tilgang ut på E6.